Anadolu Liselerine İlk Atama

Kodla Büyü

Emreyt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sonuçlar mebbisten mi yayınlanacak yoksa her il kendisimi açıklayacak klavuzda 10 aralık Atama yapılması diyordu.

Re: Anadolu Liselerine Yeniden Atama

yeniden atamamı ilk atama mı yeniden atama sonuçlandı diye biliyorum
bende bekliyorum hocam yine akşam 5 i bulur sanırım
nerede açıklanacağını bilen varmı

basvuru işlemleri bugun 2ye kadar uzatıldı diye birsey okumustum ama mebbisden basvuru süresi sona erdi diyor.

ilk atama yazacaktınız sanırım.hocam merkezi bi atama olmadığı için 1-2 gün değişebilir ve ilden ile farklılık gösterebilir

arkadaşlar bende çarşambaya kadar uzatıldı diye duydum sendikadan. bazı kişilerin puan hesabında hatalar var İMİŞ!

eemree' Alıntı:
yeniden atamamı ilk atama mı yeniden atama sonuçlandı diye biliyorum
bende bekliyorum hocam yine akşam 5 i bulur sanırım
nerede açıklanacağını bilen varmı

sağolun hocam yanlış yazmışım ilk atama olacaktı teşekkürler

bizim kütahya da işler biraz ters işler o yüzden bu iş kesin bir hafta geç olur.

ben bugün öğrendim durumu ama cuma bitmiş başvurular. kaçırdık ama, istanbul'daki okulların listesini alan varsa paylaşabilir mi burada rica etsem? kaç açık okul varmış? hangileriymiş merak ediyorum.

poss' Alıntı:
ben bugün öğrendim durumu ama cuma bitmiş başvurular. kaçırdık ama, istanbul'daki okulların listesini alan varsa paylaşabilir mi burada rica etsem? kaç açık okul varmış? hangileriymiş merak ediyorum.

hocam bir arkadaşımız yayınlamıştı

Ekli dosyalar

• istanbulanadoluilkatama.JPG
    istanbulanadoluilkatama.JPG
    76.1 KB · Görüntüleme: 953
Eskişehir MEM'i aradım. Başvuru onayları bugün saat 14:00 itibari ile bitmiş, atamaların yarına kalma ihtimali yüksek dediler.

Herkese iyi akşamlar;
Arkadaşlar, meslek liselerinin de anadolu bölümünü bilişim teknoloji öğretmeni olarak tercih edebiliyor muydunuz? Diyelim ki seçtiniz ve atandınız, sadece Anadolu bölümü derslerine girebilmeniz için yönetmelikte yazan bir madde falan var mı? Cevaplayabilirseniz sevinirim.

mrtspmz' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar;
Arkadaşlar, meslek liselerinin de anadolu bölümünü bilişim teknoloji öğretmeni olarak tercih edebiliyor muydunuz? Diyelim ki seçtiniz ve atandınız, sadece Anadolu bölümü derslerine girebilmeniz için yönetmelikte yazan bir madde falan var mı? Cevaplayabilirseniz sevinirim.
?

Herkese iyi günler;

Allah(c.c) yolunuzu açık etsin, öğrencilerinize de sabır versin. İki satır bir cevap yazacaksınız zor geldi galiba...

mrtspmz' Alıntı:
Allah(c.c) yolunuzu açık etsin, öğrencilerinize de sabır versin. İki satır bir cevap yazacaksınız zor geldi galiba...
bu konuda kimsenin net bi bilgisi yok demekki hocam neden yazmasnlar.MEB'i biliyorsunuz.biri olulu cevap yazar umutlanırsınız.biliyorsunuz ki BÖTE mezunları meslek lisesine atanamıyo ama bazen iller re'sen atıyor mesela.buna benzer size deseler ki atanamz ama başka yerde farklı bi uygulama var... yani burda insanlar net bir bilgiden yoksun oldukları için yazmamışlardır sitem etmeyin.

Geri