Anadolu Liselerine Tayin İsteyebiliyorum

Kodla Büyü
Anadolu Lisesi standartlarında bir liseye benziyor zaten:) Eş durumu atamalarında bana da Anadolu Lisesi açılmıştı hocam. Kurum kodlarına göre olabiliyor sanırım.

only61' Alıntı:
Düz Lise olan okulum Anadolu Lisesi oldu arkadaşlar...müdürüme sordum gelen yazıda ildışı atamalarda falan anadolu liselerine tercih edebiliyormuşum...
benim için iyi bir haber böyle durumda olan var mı?
http://goreleanadolulisesi.meb.k12.tr/

aynı olay bizim okulda da oldu... "bulancak lisesi" iken "bulancak mevlana anadolu lisesi" oldu ama müdür anadolu lisesine tayin isteyemiyorsunuz dedi...

faruks' Alıntı:
only61' Alıntı:
Düz Lise olan okulum Anadolu Lisesi oldu arkadaşlar...müdürüme sordum gelen yazıda ildışı atamalarda falan anadolu liselerine tercih edebiliyormuşum...
benim için iyi bir haber böyle durumda olan var mı?
http://goreleanadolulisesi.meb.k12.tr/

aynı olay bizim okulda da oldu... "bulancak lisesi" iken "bulancak mevlana anadolu lisesi" oldu ama müdür anadolu lisesine tayin isteyemiyorsunuz dedi...

isteyemiyorsa saçma hocam... düz lise kalmadı meslek lisesi de isteyemiyor o zaman bulunduğun liseden başka lisede çalışamazsın...

benim bulunduğum okulda mesleki ve teknik eğitim genel müdürlüğüne devredilmiş.. Meslek lisesi mi yoksa ticaret mi olacak belli değil..

Bina bildiğin düz lise binası.. Bu okuldan nasıl meslek lisesi yapacaklar aklım almıyor... En iyi ihtimal Ticaret olur...

Bir de bu durumda ben ne olacam :) Arkadaş gene mi okul değiştirecem ya... Tam bir yere alıştım diyorum hop ya norm fazlası oluyoz ya da okul değişiyor.. İşin benim açımdan kötü tarafı o kadar emek veriyorsun BT sınıfına planlar yapıyorsun.. Rahatını süremeden okul değiştirmek zorunda kalacaz ya...

Meslek ya da Ticaret te çalışan BÖTE mezunu arkadaşlar ders durumları vs.. nasıl bilgilendirebilirseniz sevinirim..

Bu arada okulum Fatih Projesi uygulanmış henüz altyapısı yakın zamanda yapılacak bir okul...

hocam herkese mi var orda çalışanlara mı sadece anadolu lisesi yazamıyorduk geçen sene zaten açıkta yoktu olan anadolu liseleride açılmıyordu

Bütün liseler ya meslek ya da anadolu oldu. Düz lise yok artık. Doğal olarak tayin olanlar anadolu lisesine tayin olacak.

sınıf arkadaşım eş durumundan anadolu lisesine tayini çıktı. nasıl olduğunu sorduğumda ise okulun düz lise kısmının devam ettiği normalde oraya tayininin çıktığını söylemişti. herhalde bu tayin zamanında da bizler de böyle anadolu liselerine tercih edebileceğiz.

Genel liselerin %90 ının tabelasına Anadolu kelimesi eklendi. 4 yıl içinde tüm eski öğrenciler mezun olunca genel lise kalmayacak. Arada bir kaç tanesini de İmam Hatip, Ticaret Meslek, Sağlık Meslek gibi okullara çevirdiler. Okulunda Fatih kurulduğu halde geçen yıl norm açmayan çok sayıda lisede bu yıl BT normu girildi. Bu saatten sonra Anadolu lisesinin bir ayrıcalığı kalmadı, normal tayin de olunmalı ilk atama da yazılabilmeli.

ben anlamıyorum adını anad0lu lisesi yapınca öğrencilerin kalitesi otamatk olarak artıyorda öğretmenlerin ki mi düşüyor anadolu lisesi sınavı diye bir şey var ne zaman yapıldığı belli değil o yüzden başvuramıyoruz

kendi branşımız açısından bakarsak ortaokullara tayin istememiz gibi bir durum ortaya çıkıyor son tayin klavuzuna göre.
diğer branşlar açısından bakarsak bu yılki klavuza bilgisayar ingilizce gibi hem ortaokul hem de liseleri yazabilen branşlar için ayrı bir madde koymaları gerekir,
sınavla yerleşenler diye.
peki sınava girmeden anadolu lisesi öğretmeni olan matematikçi,fizikçi, kimyacı ne yapacak nereyi yazacak,
bardağa dolu tarafından bakınca onlara tanınan bu hak bizlere de tanınacaktır.
Şahsi kanaatim

yağmurtan' Alıntı:
Sınavla Anadolu lisesine geçen öğretmenlerin de emekleri bir çırpıda çöpe atılmış oldu.
zaten hep öyle olmuyormu,
sınava girmedim, bilerek girmedim,
kpss ile atananlar bir anda üvey evlat olup khk ile atananlar bunların üzerine çıkmadımı,
(khk ile atanmalarına bir tepkim yok yanlış anlaşılmasın sözleşmeli arkadaşların kadroya geçmesi doğru bir kadardı)
zorunlu hizmetimi yapayımda tayin isterim deyip önce doğudan başlayanlar aynı şekilde cezalandırılmadımı afla
umarım sınavla giren arkadaşları bir şekilde (kademe,derece vs artık neyse) ayırırlar, sonuçta elde edilmiş bir haktır.

sen sen ol sınavla bir yere gelme...

ben zaten sınavı kazanmıştım 78 puan almıştım....sınavsa sınav...okulumda anadolu lisesi oldu...daha ne olsun?

yağmurtan' Alıntı:
Sınavla Anadolu lisesine geçen öğretmenlerin de emekleri bir çırpıda çöpe atılmış oldu.

Hocam niye emeğimiz çöpe gitsin düz liseden anadoluya dönüşenler sanki anadolu kalitesinde mi olacak...

Bu arada biri herkes emin konşuyor diyor bizim okulun etrafındaki tüm okullar dönüştü zaten. Hepsi ya anadolu ya da meslek olacak arkadaşlar. Birkaç yılda olursa bilemem ama düz lise yok artık. Normal mesleğe ya da anadoluya atanacaksınız artık. Adamlar aylarca haber yaptı bunu yeni birşey değil ki...

Geri