Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsteniyor. İliçinde istenir diye telefon zinciri atmışlardı. Anadolu Lis. kadrosu olmayıp da Anadolu Lisesi'ne iliçinde atanan arkadaşım var. İsteniyor.
Doğrudur Metehan Hocam, gözüme çarpmadı da ondan merak ettim. Bana açılan listede görününce And. Liseleri, sorma gereği duydum.
Ama iki farklı cevap verildi. Yarın araştırayım bende.
Hocam sınav puanı olanlar Fen ve Sosyal Bilimler Lisesini isteyebilir. Sınav puanı olmayanlar ise Öğretmen ve Anadolu Liselerini isteyebilir. Kılavuzun 20. maddesini okursanız orada açıklanmıştır.
Hocam sınav puanı olanlar Fen ve Sosyal Bilimler Lisesini isteyebilir. Sınav puanı olmayanlar ise Öğretmen ve Anadolu Liselerini isteyebilir. Kılavuzun 20. maddesini okursanız orada açıklanmıştır.
sınavın ismine artık anadolu lisesi sınavı değil fen lisesi ve sosyal bilimler lisesi sınavı diye bakarsak olay çözülür sanırım... daha önceki sınavlarla hak kazanmış olanlar fen lisesi ve sosyal bilimler lisesine tayin isteyebilir...çalışmamış olanlar bu sınava girerek oralara atanabilir. onun dışında lise de çalışma hakkı olan herkes anadolu liselerine geçebilir artık...