Anadolu Lisesi İçin Uygulama Örnekleri?

Kodla Büyü

baris52

Site Gezgini
Merhaba hocalarım, Anadolu Lisesinde 9. ve 10 . sınıflarda PGA dersine giriyorum. Okulda BT labımız yok ve sınıfta belirli aralıklarla çocukların sıkılmayacağı uygulamalr yapmak istiyorum. Programlamaya giriş, 3D tasarım, mobil uygulama gibi... Sınıf içinde telefonlarla olabilir, yapabileceğimiz örnek uygulamalar için fikriniz almak istiyorum? Neler yapılabilir? Teşkkür ederim.

merhaba hocam. Ben de 9. sınıflarda PTU dersine giriyorum. baktım konular çok sıkıcı ve verimli geçmiyor pictoblox da yapay zeka uygulamaları anlattım. çok sevdiler. ve dersler daha verimli geçiyor. ben kendi pc den yapıyorum onlar telefonları ile. uygulama arasında ufak farklar var ama sınıfların yüzde 90 uygulamalrı yapabildiler. tavsiye derim

merhaba hocam. Ben de 9. sınıflarda PTU dersine giriyorum. baktım konular çok sıkıcı ve verimli geçmiyor pictoblox da yapay zeka uygulamaları anlattım. çok sevdiler. ve dersler daha verimli geçiyor. ben kendi pc den yapıyorum onlar telefonları ile. uygulama arasında ufak farklar var ama sınıfların yüzde 90 uygulamalrı yapabildiler. tavsiye derim
Teşekkür ederim hocam, deneyeceğim

Geri