Anadolu Lisesi Btr / Orta okulda M.Yardımcısı?

Kodla Büyü

Geniustein

Site Gezgini
Böyle bir durumda kalsanız neyi seçerdiniz?

İlçe merkezinde Anadolu lisesinde BTR olmak mı yoksa

İl merkezinde Orta okulda müdür yardımcısı olmak mı?

İl merkezinde Orta okulda müdür yardımcısı olmak ben olsam bunu seçerdim.Özel şartlar da değerlendirilmeli tabi.

Nerelisin, ailen nerede yaşıyor bu da önemli. Mesela ben evime bahçeme 1 km mesafesi olan 1 okulda çalışıyorum. Aylık kazancım btr, matematik ek ders, bahçeden sattığım meyve sebze yumurta hesabına bakınca 3 bin liradan daha fazla. Arkadaşlarım ailem burada. Çok güzel bir yerde yaşıyorum. Kıssadan hisse bırak il merkezinde bir okulu Ankarada Milli Eğitim Müdürlüğü bile yaptırsalar istemem :)

Müdür yardımcılığı görevlendirme ise bence kesinlikle BTR. Görevlendirme için değmez. Kadrolu ise bulunulan yerin imkanları, birlikte çalışılacak müdür ve müdür yardımcıları dikkate alınmalı.

Müdür yardımcısı olarak ortaokulda derslere girerseniz ek dersiniz artacak, resmi işlemler ile tecrübeniz artacak. Btr olarak ek dersiniz sabit 18 saat olacak. Müdür yardımcı ile aynı saatlere tabi olacaksınız. Ben olsam müdür yardımcılığını tercih ederim.

Bulunduğumuz şehir her iki aile tarafına da uzak. Seçenekler aynı il için geçerli.

Müdür yardımcısı ataması gündemde. Görevlendirme müdür yardımcılığı değil.

İl merkezine geçebilirsek ev alma niyetimiz olacak ancak 200 TL lik fiyatları duyunca bir acaba dedik.

Geri