Anadolu lisesi hakkında

Kodla Büyü

bilişimci_ts

Aktif Üye
Böte mezunuyum eş durumu özründen anadolu lisesi yazmayı düşünüyorum. Anadolu lisesinde çalışanlar ders saatleri, btr gibi işler nasıl yürüyor bilgi verir misiniz?

ders seçmeli yarın ıkı gun sonra norma cıkma olayın kesınlıkle var.ders işlenişide bazen zulum olabılıyor sen 80 model masaustu ıle calısırken adamlar elınde 3000 tl lık telefonlarla takılıyorlar. ben tavsıye etmıyorum

Toplam Ders saati haftalık 40 saat
BİT dersi 1 saat, Proje Hazırlama dersi 1 saat (İkisi de seçmeli)
BTR işleri diğer yerlerde olduğu gibi bir fark yok...

Anadolu Lisesinde ders seçmeli olduğu için müzik-görsel sanatlar dersleri gibi itibar görmüyor. Ancak iyi bir anadolu lisesinde öğrencilerle ders işlemek diğer okullardakine göre avantajlı seçilen öğrencilerle tübitak proje yarışmalarına katılabilirsin.
Zaten bu yılki Tübitak Türkiye finalinde ilk 3'e anadolu liselerinde görevli olan böteli öğretmenlerin çalışmaları girdi . Finaldeki sergide Anadolu liseleri öğrencileri çoğunluktaydı. Yani yapmak isteyene iş ve başarı imkanı var. tabiiki gönüllü olarak....

Toplam Ders saati haftalık 40 saat
BİT dersi 1 saat, Proje Hazırlama dersi 1 saat (İkisi de seçmeli)
BTR işleri diğer yerlerde olduğu gibi bir fark yok...
bit dersi 2şer saat diye biliyorum. Tercih edeceğim okulda 3 tane 9.sınıf var 2şer saat bit dersi gözüküyor. Toplamda 6 saat yapıyo. btr olursam norm sıkıntısı yaşamam herhalde

btr olmakla norm fazlalıgı arasında alaka yoktur , o ayrı iş o ayrı iş , btr ol formatör ol norm fazlası olmana asla engel değildir.ben 22 saatle bölge normundan dolayı norm fazlası oldum

bölgeye göre değişiyorsa rizedeki okullarda norm fazlası olmam. Çünkü okul mevcutları çok az. bir iki okul dışında diğer tüm okullarda en fazla ders saati 12. diğer okullarda 4, 6 hep o civarda.

Geri