Anadolu Lisesi Normu açılıyor ama

Kodla Büyü

biltek99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kadromun olduğu okul ilkokul oldu.BTR yaptığım anadolu lisesinde dersin seçilmesi sağlayarak 20 saat karşılığı bir norm açılmasını sağlıyorum.Anadolu Lisesi sınavına(10/03/2012) girdim.İlde 2 kişi ile beraber 2. sıradayız.Hizmet puanım diğer 2 kişiden yüksek.Şimdi esas soru şu il içi tayinlerde bu anadolu lisesine tayin olabilir miyim?Yoksa anadolu kadrosunda olmadığım gerekçesiyle başka bir anadolu lisesinden öğretmen atanabilir mi?Anadolu kadrosuna geçiş sadece sınavdan sonraki Anadolu grubu ataması ile mi olabiliyor?Eğer öyleyse sınavın geçerliliği bitmiş anlamına gelmez mi?

Bu soruları bilen beri gelsin.

(Not:Aralıkta yapılan anadolu lisesi atamalarında 1 açık gösterildi ve il birincisi oraya atandı)

Sayın Hocam Sınava girmeniz direk oraya atanma hakkı vermez. Anadolu Lisesine atanabilmek için özlük bilgilerinizde anadolu lisesi öğretmeni olduğunuz belirtilmeli. İl içi atama da o okula atanmanız pek mümkün değil (Eğer bir yönetmelik çıkartıp sınavsız atamayı yine aktif hale getirilerse o başka tabi) :)

wewt arkadaşım anadolu lisesi ataması olmadan il ilçe tainlerinde anadolu kadrosu almadığın için okullar sana açılmaz.

biltek99' Alıntı:
Kadromun olduğu okul ilkokul oldu.BTR yaptığım anadolu lisesinde dersin seçilmesi sağlayarak 20 saat karşılığı bir norm açılmasını sağlıyorum.quote]
biltek hocam, dersin seçilmesini sağlayarak sözünüzü biraz daha açar mısınız? okullar ders seçimlerini şimdilerde yapıyorlar mı? neye göre yapılıyor? okulda lab mı olması lazım seçilmesi için?

sgulkurusu' Alıntı:
biltek99' Alıntı:
Kadromun olduğu okul ilkokul oldu.BTR yaptığım anadolu lisesinde dersin seçilmesi sağlayarak 20 saat karşılığı bir norm açılmasını sağlıyorum.quote]
biltek hocam, dersin seçilmesini sağlayarak sözünüzü biraz daha açar mısınız? okullar ders seçimlerini şimdilerde yapıyorlar mı? neye göre yapılıyor? okulda lab mı olması lazım seçilmesi için?

Şuan norm güncellemeleri var. İdare tüm yıl boyunca okulda bir bil.tek. öğretmeninin olması gerekliliğini kavradı.Okulda bil tek öğretmeni olmadığından mevcut sınıf düzeylerinin hiçbirinde bil. tek. dersini gören öğrenci yok.Seçmeli olarak 9-10 larda seçilebilecek dersler arasına bil.tek. dahil etmek çok zor olmadı.Okulda lab yok.Her sınıfta Akıllı tahta mevcut eylülde de 9lara tabletler gelecek.Ama seneye kim atanır da bu dersi okutur orasını Allah bilir.

Geri