anadolu lisesi ve formatörlük

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eses

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar sorun şu..ben ilköğretimde öğretmenim.formatörlük başvurusunu yaptım görevlendirme muhtemelen gelecek.yalnız şubat ayında anadolu lisesi öğretmen alımı var. anadolu lisesi öğretmeni olursam formatörlük muhtemelen dusecek.tekrar basvursam görevlendirme gelir mi?

Görevlendirmeniz düşür ancak iliniz bu noktada hassa olur ve şubat atamasından sonra görevlendirme listesini valiliğe gönderirise bu sefer anadolu lisesi öğretmeni olarak görev alabilirsiniz.

Anadolu liseleri mi avantajlıdır yoksa ilköğretim mi.. Ekders açısından soruyorum bunu.. Forumda anadolu lisesi sınavlarına giren baya arkadaş var da.. Anadolu liselerinde formatörlük var mı ??

Anadolu liselerinde de formatörlük var hocam. Ek ders açısından biraz sıkıntı olabilir anadolu liseleri. Sadece 10. sınıflarda var mesela benim okulumda, ve 7 tane şube var. 7 x 2 = 14 saat derse giriyorum. Anadolu lisesi istiyorsanız bunu gözönünde bulundurum derim. Anadolu meslek liselerinde de 1'den fazla bilişim tekn öğretmeni olacağından formatörlük de tehlikeye girebilir o okullar için.

Geri