Anadolu Lisesinde görev yapanlar?

Kodla Büyü

mutlucan

Süper Üye
Süper Üye
il içinden birkaç anadolu lisesi de açılmış..
tereddütlerim var.
1- anadolu sınavına girmeden atanabiliyor muyuz.
2- anadolu da çalışanlar ne işliyorsunuz , müfredat nedir?
3-lab yok. etkileşimli tahta var tablet yok.. nasıl ders işlenir.,
4- 2 gün sonra tekrar norm fazlası olur muyum?
5-dersin notu var mı?

kafamı kurcalayan sorular..
fikirleriniz nedir?

1. ve 4. soruları ben de merak ettim. Telefonla veya başka bir yolla bilgi alan var mı?

1- Hayır (Ataman yapılsa da mahkeme yolu açık olur)
2- İnternetten yıllık planlara bakabilirsin/Office, donanım(teorik),yazılım(teorik). İnternet
3- Bazı liselerde var.Tablet aman gelmesin . Problemden başka bir işe yaramaz
4- Dersler tamamen seçmeli . İdareye ve bölge normunda ders sayına göre normun belli olabilir( 3 yıldır norm fazlasıydım. Bu sene 15 saat ders açınca müdürüm norm 1 oldu.
5- evet 2 saat dersin 2 yazılı - 2sözlü ,

hemen hemen tüm düz liseler anadolu lisesi oldu. büyük ihtimalle yönetmelik değişecek... demekki sınavsız atanılıyor artık..

17. Fen liseleri ve sosyal bilimler liselerinin bütün alan öğretmenleri ile güzel sanatlar ve spor liselerinin görsel sanatlar/resim, müzik ve beden eğitimi öğretmenleri, tüm eğitim kurumlarını; ilgili mevzuatına göre Anadolu liselerine sınavla atanan öğretmenler ise fen liseleri ile sosyal bilimler liselerini de tercih edebilecektir.

Güzel sanatlar ve spor liseleri dışındaki eğitim kurumlarında görevli görsel sanatlar/resim, müzik ve beden eğitimi öğretmenlerinden, geçmişte güzel sanatlar liselerinde görev yapmış olanlar, güzel sanatlar ve spor liselerini tercih edebilecektir.

Hocam taslakta bu maddede sınavdan bahsediyor ama çok açık değil :shock: kesin bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..

hocam anadolu lisesine atansanız dahi sıkıntı yaşarsınız gibime geliyor.yönetmelik açık bu konuda çünkü. duyuru maddelerinde yazmamışlar ama orada şöyle bir ayrıntı var diğer konularda atama ve yer değiştirme yönetmeliği geçerli olur.Bu açıdan gittiğiniz okulu isteyen başka bir anadolu lisesi sınavını kaznamış biri dava açarak sizin tayini iptal ettirebilir.

avy' Alıntı:
hocam anadolu lisesine atansanız dahi sıkıntı yaşarsınız gibime geliyor.yönetmelik açık bu konuda çünkü. duyuru maddelerinde yazmamışlar ama orada şöyle bir ayrıntı var diğer konularda atama ve yer değiştirme yönetmeliği geçerli olur.Bu açıdan gittiğiniz okulu isteyen başka bir anadolu lisesi sınavını kaznamış biri dava açarak sizin tayini iptal ettirebilir.

Teşekkürler hocam :+1:

miagi' Alıntı:
avy' Alıntı:

Teşekkürler hocam :+1:

o konuda haklısınız ama anadolu lisesine sınavına girmeyen bilişimci azdır gibime geliyor... onu da geçtik biz bütün okulları yazabiliyoruz böyle konuşabiliyoruz bir coğrafya öğretmeni bütün okulların anadolu lisesi olduğu bir ilde hangi okula il içi tayin isteyecek?

hocam zaten kimse dava açmazsa problem olmaz herkes atanır fakat aksinide hesaba katıp norm fazlalığınıda unutmamak lazım tercih yaparken.

Geri