anadolu lisesinde sınav

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan t.kyl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

t.kyl

Üye
iyi günler arkadaşlar. ben ilkokulda görev yapıyorum ama bu sene ek ders tamamlamak için anadolu lisesinde de görevlendirildim. 9, 10 ve 12. sınıfların dersine giriyorum. bugün eokula sınav tarihi girmek için girdiğimde sadece 10. sınıflar göründü bana. 12 ve 9. sınıflara sınav yapılmıyor mu acaba? yoksa idarem bana o sınıfların ders atamasını yapmadığı için mi görünmüyor?

Ders atamasını yapmadığı için görünmüyordur. Hangi sınıfta olursa olsun, seçmeli derslerde de sınav yapılır.

t.kyl' Alıntı:
iyi günler arkadaşlar. ben ilkokulda görev yapıyorum ama bu sene ek ders tamamlamak için anadolu lisesinde de görevlendirildim. 9, 10 ve 12. sınıfların dersine giriyorum. bugün eokula sınav tarihi girmek için girdiğimde sadece 10. sınıflar göründü bana. 12 ve 9. sınıflara sınav yapılmıyor mu acaba? yoksa idarem bana o sınıfların ders atamasını yapmadığı için mi görünmüyor?
Hocam Liselerde BİT dersi sadece bir seviyede okutulabilir. Eğer girdiğiniz sınıflar daha önce bu dersi aldıysa belki e-okul'a girilemiyordur böyle bir sorun olabilir. Yada E-okulda mantık hatası vardır bit dersi bir seviye alınabildiği için belki sadece o sene için bir sınıf seviyesine izin veriyorda olabilir Bu küçük bir olasılık. Yada arkadaşın dediği gibi atama yapılmamıştır. Derslerin size atanması lazım.

Geri