Anakara'da İyi Bir Doktor Lazım !

Kodla Büyü

furkanhoca

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar , bi öğretmen arkadaşımın oğlu astım hastası , ankarada astımla ilgilenen alerji alanında iyi bir doktor bulmamız lazım. bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

HOcam ankarayı bilmyiroum ama balıkesirin altınoluk ta astımlar için bir merkez var dı galiba.. oranın havasıda iyi geilyormus kaz daglarında bir bölgede oksijen bakımından dünyanın sayılı yerleri arasındaimiş.. orayı bir arastırın isterseniz.. Allah acil şifalar versin. geçmiş olsun.

theghost83' Alıntı:
HOcam ankarayı bilmyiroum ama balıkesirin altınoluk ta astımlar için bir merkez var dı galiba.. oranın havasıda iyi geilyormus kaz daglarında bir bölgede oksijen bakımından dünyanın sayılı yerleri arasındaimiş.. orayı bir arastırın isterseniz.. Allah acil şifalar versin. geçmiş olsun.

bi araştıralım bakalım hocam , çok teşekkürler

furkan şimdi fark ettim senın oldugunu..hayırdır kim hasta.. hem ankarada senın kolun daha uzundur:d yokmu tv den birileri. bizim abdulbaki ile mehmet yolcuya ulasabilirsen onlarda oralarda..

theghost83' Alıntı:
furkan şimdi fark ettim senın oldugunu..hayırdır kim hasta.. hem ankarada senın kolun daha uzundur:d yokmu tv den birileri. bizim abdulbaki ile mehmet yolcuya ulasabilirsen onlarda oralarda..

? anlamadım :):)

furkan hocam ankara da dr sami ulus çocuk hastanesinin alerji bölümü çok iyi olarak duydum
doktor olarak tam bilmiyorum ama benim komşumun 1 yaşında oğlu var ve astımdan dolayı hastanede 1 hafta yattı alerji bölümünde
çok memnun kaldıklarını ve çok ilgili olduklarını söyledi
ben de oğlumun (4 yaşında ) 1,5 aydır süren öksürüğü vardı nereye gittiysem geçmedi (ben ilçede oturuyorum ankara merkezde değil )
komşumdan hastenin iyi olduğunu duyunca hemen gittim verilen tedaviyle öksürük kısa sürede geçti
bence gitmenizde yarar var derim.
geçmiş olsun..

eğer özel isterseniz bir tane önerebilirim kendi çocuğumu götürdüm yurtdısından gelen hasatası var kendim gördüm

Geri