Andırın Kar Manzaraları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Andırında ilk kar ve manzaralar....

Ekli dosyalar

• IMG_5740_001.JPG
    IMG_5740_001.JPG
    442.6 KB · Görüntüleme: 1,311
  • IMG_5737_001.jpg
    IMG_5737_001.jpg
    496.1 KB · Görüntüleme: 1,311
  • IMG_5747_001.JPG
    IMG_5747_001.JPG
    267.3 KB · Görüntüleme: 1,312
güzel resimlermiş ;

bu arada çocukluk arkadasımın alperin andırına kayamakam olarak atandığını duydum kaymakamınız iyi biri + 2 yıllıktan dikey geçişle çalışa çalışa kaymakam oldu

Alper bey evet çok iyi bir insan.... Alper ÇİFCİ iki yıllık hangi bölümü okudu hocam ne azimmiş vallahi helal olsun

Evet hocam şu an muhteşem yoğun bir şekilde yağıyor böyle devam ederse baya olacak ve süper manzaralar ortaaya çıkacak :)

Hasari hocam o an imlleç neryee geliyorsa yazıyorum :) genelde köşelere yazıyordumda bir kaç yerde benim resimleri ismimi silip kendileri çekmiş gibi yayınlamışlar . Aslında köşeler en güzeli :)

Metehan' Alıntı:
Hasari hocam o an imlleç neryee geliyorsa yazıyorum :) genelde köşelere yazıyordumda bir kaç yerde benim resimleri ismimi silip kendileri çekmiş gibi yayınlamışlar . Aslında köşeler en güzeli :)
Tahmin ettim de genede köşeler en iyisi. O hırsızları da boş ver şuan yazdığın yerlerden de photoshop ile rahat silinir genede sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Eline sağlık. :)

Andırın kaymakamı için hiç de 2 yıllık yazmıyor 2003 de girmiş 2007 de mezun olmuş anakara üniversitesinden

hamuş' Alıntı:
Andırın kaymakamı için hiç de 2 yıllık yazmıyor 2003 de girmiş 2007 de mezun olmuş anakara üniversitesinden

Hocam dikey geçişle fakülteye geçenler en az 3 sene okuyor. intibak dersleri+3 ve 4. sınıf intibak dersleri bazen 2 döneme sığmayabiliyor ve bu sene bir dönem daha uzayabiliyor bu şekilde olduğu için özgeçmişine öyle yazılmış olabilir. bende dikey geçişle girdim fakülteye ve benim durumumda aynen böyle idi.

Geri