Android+Flash Player Destekli Telefon

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar androidli ve flash oyunları çalıştırabilen bir telefon arıyorum. Tabii fiyatı uygun olanlardan. Yoksa çok para (1500 civarı) verdikten sonra al Galaxy s, s2 ... rahat et diyeceksiniz.

Acaba 500 TL. civarı bir telefon bulabilir miyim. Telefonlara yakın ilgi duyan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Biraz araştırdım, HTC Explorer flash oyunları çalıştırıyormuş, vodafone kampanyası var 500'e geliyor. Bir de Vodafone Smart 858 var, bu da sanırım destekliyormuş. Fiyatı da 360 TL.

1.'si Vodafone Smart 858 kullanan var mı? Flash oyun çalıştırma olayını teyid edebilir miyiz?
2.'si alternatif başka telefon modelleri var mıdır? (Max 500 TL'ye)

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam Galaxy Gio S5660 diye geçiyor değil mi.

S5660'da flash player desteği yok.

Ayrıca S5570'de de yok. O yüzden onları elemek durumunda kalıyorum.

Galaxy ACE olarak bilinen 5830'da flash desteği var o da 650 TL civarında. Fiyat yüksek geliyor. BAşka önerebileceğiniz marka-modeller var mı arkadşlar.

Benim için önemli olan flash player desteğinin olması. (Flash oyunlar için)

Ya da flash oyunları farklı bir formata çevirip oynayabiliyor muyuz bilmiyorum ki.

Böyle bir uygulama varsa o da süper olurdu.

erdalzappa' Alıntı:
HTC wildfire S Android + Flash

Hocam telefonun resmi güzelde, sanki şekil olarak geniş ve tepeden basık gibi görünüyor.

Siz kullanıyor musunuz bu telefonu, kullanılabilirliği nasıl.

Arkadaşlar 500 TL ile androidli ve flash player desteği olan telefon arıyordum, buldum diyebilirim.
Vodafone smart 858'i birçok yerden soruşturmama rağmen sadece bir yerden net bilgi alabildim, onlarda distribütöre sormuşlar. Bu üründe flash player yok.

BEnim ve yakın bir arkadaşımın kullandığı Turkcell T10 ve T11'de de flash player olayı yok, ama bu ikisine sanırım rom yükleme sonrası flash player yükleniyormuş.

Bununla beraber flash oyun ve uygulama çalıştırabilen en iyi fiyatı Turkcell T20'de gördüm. (260$ = 460 TL civarı)

Flash player çok mu önemli? Tabii ki değil... Telefonunuzda flash player olmasa bile internetten (youtube, facebook,...) flash videoları izlerken çeşitli programlar aracılığı ile sorunsuz video seyredebiliyosunuz. Bunlardan en popüler ikisi: skyfire browser ve puffin browser. Ben Turkcell T11'de skyfire yükleyemedim fakat puffin browser ile mynette 101 bile oynadım. :)))

Adobe firması bile artık telefonlarda flash player olayını desteklemeyeceğini ve artık tüm cihazların HTML5 ile devam edeceğini duyurdu. Bilginize...

Geri