android için ücretsiz antivirüs tavsiyesi??

Kodla Büyü

kct06

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar, android telefon için hangi ücretsiz antivirüs yazılımlarını kullanıyorsunuz?

hasari hocam 2 gün öncede eşimin bilgisayarına virüs girdi. bu programı tavsiyeniz üzerine pc'ye kurdum. virüsleri değilde, virüs bulaşan klasörleri tamamen karantina altına aldı. klasörler de bana lazım olduğu için geri yükle demek zorunda kaldım. acaba önce virüs bulaştığı ve daha sonra programı kurduğum için mi böyle oldu? yoksa bu programın prensibimi böyle :)

kendi laptop'umda da 306 kurulu, c r a c k'li tüm programlarımı siliyor :?

kct06' Alıntı:
arkadaşlar, android telefon için hangi ücretsiz antivirüs yazılımlarını kullanıyorsunuz?
androidlere virüs bulaşmaz. senin virüs sandığın şey yüklediğin uygulamalara verdiğin izinden kaynaklı şeyler.

kct06' Alıntı:
hasari hocam 2 gün öncede eşimin bilgisayarına virüs girdi. bu programı tavsiyeniz üzerine pc'ye kurdum. virüsleri değilde, virüs bulaşan klasörleri tamamen karantina altına aldı. klasörler de bana lazım olduğu için geri yükle demek zorunda kaldım. acaba önce virüs bulaştığı ve daha sonra programı kurduğum için mi böyle oldu? yoksa bu programın prensibimi böyle :)

kendi laptop'umda da 306 kurulu, c r a c k'li tüm programlarımı siliyor :?
Bulaşmadan önce yüklense idi hiç sorun yaşamayacaktınız. Genelde bu virüsler asıl klasörleri gizliyor ve yanında aynı adda yeni bir klasör açıp uzantısını exe yapıyor bu lasörleri de antivirüs karantina alıyor yani doğru olanı yapıyor. Siz klasör seçeneklerinden gizliliği ve korunan işletim sistemi dosyalarını göster derseniz klasörlerin yerinde olduğunu görürsünüz yada ekte verdiğim küçük kod dosyasını bu klasörlerin olduğu yere atın çalıştırın klasörleriniz ortaya çıkacaktır virüs programı buna da izin vermeyebilir white listeye (güven listesine ) ekleyin sonra çalıştırın gizli klasörleri ortaya çıkaracaktır.

Ekli dosyalar

klasör seçeneklerinden gizliliği ve korunan işletim sistemi dosyalarını göster demiştim ama hiç bir şey çıkmamıştı. sonradan sorunu bir şekilde hallettim. teşekkür ederim hocam.

ben cm security kullanıyorum...baştan söyleyeyim @mobile hocama katılıyorumm...virüs için değil sadece telefonumu kaybettiğimde ve alarm çaldırmak için bir de yedekleme için kullanıyorum...kesinlikle tavsiye ederim...

Geri