android odin mode?

Kodla Büyü

bidene

Süper Üye
Süper Üye
merhaba s3 telefonuma format atmak istedim. kapatıp ses kısma açma kapama ve orta tuşa basıp açtığımda aşağıdaki resimler geldi
ne yapmam kerekir. 5 dakkadır bekliyorum hiç bir değişiklik yok.
en son servise vermiştim ordan format atıp vermişlerdi..
xda_3.jpg

Bu modda kablo ile pc ye bağlamanız ve odin programı ile yazılımı yüklemeniz gerekir.

Şu durumda kapatma tuşuyla yada pili çıkararak kapatın. Normal bir şekilde açın. Şuan telefonda root yetkisi yok gözüküyor. Yazılım ne acaba 4.3 mü? Eğer öyleyse sizde 4.3 yüklemeniz lazım. Yoksa imei null olur yani telefon çalışmaz arama yapamazsınız.

Odin ile yazılım yükleme adımları ve yazılım için yesilcin sitesinden faydalanabilirsiniz

hocam bu odin mode neyin nesi ben yüklemedim. telefonum rootlu kesinlikle oynamadım.
telefonu kapatıp normal açtım ve yedekle sıfırladan fabrika ayarlarına döndürdüm oldu.
bu programı servis mi kurup yüklemiştir..

Paylaştığınız resimde de sıkıntı yoktu. Siz tuş kombinasyonu ile o moda geçmiştiniz.

Sayin hocam ben hep o tus kombinaayonu ile acip wipe yaparim ama bu ekran ilk defa geldi

Re: Ynt: android odin mode?

Root suz orijinal telefonu fabrika ayarlarına yedeksiz döndürür isek;
Virüs parazit vs. ne varsa yokolur değilmi?
Yani içimde kuşku var da.

Ayarlardan yedekleme ve sifirlama secenegi ile dabrika cikisuna dondurdum. Ancak kapatip tus kombinasyonu ile acinca hala bu ekran geliyor. Isin kotu yani servise gitmeden once hic boyle bir sorun yoktu.

yazıları okuyunca anladım hocam recovery çalıştırmak için
home + ses açma + açma/kapama tuşlarına basmak gerekiyormuş..
ben
home + ses kısma + açma/kapama tuşlarına bastığım için bu odin mode seçeneği gelmiş..
sanırım ilk mesajlarda kendimi doğru ifade edemedim.
ilgilendiğiniz için çok teşekkürler..

Rica ederim hocam. Faydalı olabildiysek ne mutlu bize. Ayrıca belirttiğim sitede işinize yarayacak pek çok bilgi ve uygulamada bulabilirsiniz.

Geri