Android oyun apk lar güvenilirmi?

Kodla Büyü

muamma25

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba değerli arkadaşlar. 4 yaşındaki kızım için talking tom,.talking angela, hero dash, time rush gibi oyunlar indirip yükledim android telefonuma. Çok reklam çıkıyor diye adguard ile reklamları engelledim. Çocuk reklamlara takılmadan oyunları oynayabiliyor. Lakin bu oyunlar yeni kıyafet ve bölümlerin açılması çok zor. Neredeyse imkansız gibi. Çoğu kıyafet vs de para istiyor. Örneğin bir kıyafet 150 lira. Sanki gerçek kıyafet alıyoruz ?Bende araştırdım bunları otomatik açan ve google play store da olmayan .apk lar var. Ama güvenemedim. İnternetten indirip kurunca telefonumda kayıtlı kredi kartlarım vs var sonuçta. Hiç indiren oldumu bu apklardan. Güvenli bildiğiniz var mı? Fikir alayım dedim

Xiaomi cihazlarda, ikinci alan, diye bir özellik var. Sanki bilgisayardaki sanal makine gibi çalışıyor.
İkinci alan, gerçek android'den bağımsız çalışıyor. Ancak yine de ne kadar soyutlanmıştır bilemem.

İki kullanıcınıza farklı şifreler vererek, hangi şifreyi girerseniz o kullanıcının açılmasını sağlayabiliyorsunuz. İllaki yükleyecekseniz bu tarz bir çözüm deneyebilirsiniz.

Genelde bir şey çıkmıyor. Ben bodoslama yüklerim. 1 kez sıkıntılı apk ya rastladım.

Tesekkurler fikirler için. Telefonda çok bilgi var. En temizi paraya kıyıp tablet almak. O zamanda çocuk tablet bağımlısı olacak. Zor iş cocuk sahibi olmak

Tablet aldığınızda ebeveyn denetimi eklerseniz süre sınırı koyabilirsiniz, böylece bağımlılığın bir nebze de olsa önüne geçersiniz.
Bu arada ben de sürekli modlu apk yüklüyorum telefonuma. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Oyunların da cracklilerini severim :)

play store'de yer alan uygulamaların bile güvenirliği meçhul iken uygulama apk'sını telefonuma kurmazdım şahsen. ayrıca telefonunuza hiçbir şekilde kredi kartı bilgilerini tanımlamayın.

Geri