Android programlar

Kodla Büyü

.Kaf-Kef.

Süper Üye
Süper Üye
cep telefonlarında Android sisteme sahip bilişim öğretmenleri için bir kaç program .
https://market.android.com dan gmail hesabı ile giriş yapabilirsiniz.
Overlook Fing
Wifiden bağlantığınızda tüm ağa ping atar.

Wifi Analyzer
Wifi sinyal gücünü ölçer

Google Docs
Dökümanları saklar

Dropbox
Net üzerinde döküman saklamak için

TeamViewer Free
Uzaktan erişim android versiyonu

AndFTP
Basit ftplere bağlanmak için kullanılıyor
(localde filezilla ile super çalışıyor)

IP Manager
wifi static ip almanızı kolayca sağlar

ConnectBot
ssh bağlantı

LanDroid
belli ağ üzerinde işlem yapmanızı sağlar netstat vs

Mobil okul alet edevatları :) Hepsi kurulu bende ama teamviewerden cepten cebe denemedim hiç kardeş bi deneyelim :)

Millette para çokkkk Herkeste araba ev ve son model led tvler laptoplar Android telefonlar filan filannnn...Dün okulun bahçesine baktım tam 28 araba ve hepsi avrupa. Para yetmiyor diyorlar bir de...

şimdi trend anrdoid programlar ve android programlama hocam bakıyorum bilgisayardan değil artık cepten nete giriyo cogunluk

caylakcekirge' Alıntı:
Biraz daha ucuzlasa... :)
hocam lg p503 şuanda vatanda 400TL (%25 indirim var tüm ürünlerde, sanırım 25'ine kadar ) bence bu fiyata kaçmaz çok araştırdığım için söylüyorum. daha dün aldım, samsung'dan çok bir eksiği yok ama 200 tl fark var.

şu androidi de biraz çözersem gelsin artık uygulamalar :++:

serkanozen1' Alıntı:
Millette para çokkkk Herkeste araba ev ve son model led tvler laptoplar Android telefonlar filan filannnn...Dün okulun bahçesine baktım tam 28 araba ve hepsi avrupa. Para yetmiyor diyorlar bir de...

şükür...

cagdas' Alıntı:
caylakcekirge' Alıntı:
Biraz daha ucuzlasa... :)
hocam lg p503 şuanda vatanda 400TL (%25 indirim var tüm ürünlerde, sanırım 25'ine kadar ) bence bu fiyata kaçmaz çok araştırdığım için söylüyorum. daha dün aldım, samsung'dan çok bir eksiği yok ama 200 tl fark var.

şu androidi de biraz çözersem gelsin artık uygulamalar :++:

güle güle kullan hocam iyi bir telefon F/p acısından .
donanımhaberde zaten ana konu vardır takip et :D yakında rom atarsın telefona

Geri