Android Tv Box

Kodla Büyü

yildiray75

Süper Üye
Süper Üye
https://tr.aliexpress.com/store/product ... Id=5092303

Tv de yeni eğlencem bu kesinlikle tavsiye ederim. 16 günde geldi kumandası dandik ram 3gb 32 gb hafıza
kodi var tam bir bilgisayar öğretmenin ihtiyacı olan bir alet. tv başına oturmazdım şimdi açıyom canım ne isterse onu izliyom . indirme derdi yok altyazı derdi yok. tek dert hangi filmi hangi diziyi izleyecem .yalnız kodi yazılımı için eklenti ayarlamanız lazım o biraz baştan kasıyor adamı youtube saolsun yardımcı oluyor çünkü binlerce eklenti var. film izlerken buffer olayı var ama kendi içindeki buffer düşük onu programlardan hallediyonuz internet hızı düşükler için sıkıntı olabiliyor programı attıktan sonra net hızınız düşükse sıkıntı bitiyor.
https://tr.aliexpress.com/item/Original ... e6fe436c99
kendi kumandası dandik biraz yanına da bunu aldım 20 güne geldi
Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Filmleri nereden izliyorsun siteler üzerinden mi yoksa uygulamalar üzerinden mi? Film bulmakta zorlanıyor musun?

Kodi için lokal yada remote kendi medya dosyanızı kendiniz sağlamalısınız demişler. Demek ki ya indiriyor ya da bir şekilde bağlantılarını bulup kodi'den açıyor başkan.

windows 10 ve atom z8300 olan wintel pro da gayet güzel. herşey dahil 213 tlye geliyor. evde boş bir monitor var ona alacağım. Wintel Pro CX-W8 TV Box Windows 10 Z8300 Quad-core 2.4GHz WiFi Bluetooth 4.0 2GB RAM 32GB ROM Set-top Boxes Smart Media Player
http://s.aliexpress.com/qEnmeUfu
(from AliExpress Android)

Parhelion' Alıntı:
windows 10 ve atom z8300 olan wintel pro da gayet güzel. herşey dahil 213 tlye geliyor. evde boş bir monitor var ona alacağım. Wintel Pro CX-W8 TV Box Windows 10 Z8300 Quad-core 2.4GHz WiFi Bluetooth 4.0 2GB RAM 32GB ROM Set-top Boxes Smart Media Player
http://s.aliexpress.com/qEnmeUfu
(from AliExpress Android)
Bir süre kullandıktan sonra yorumlarınızı okumak isteriz.

Kodiyi biraz kurcülayınca sıkılıyorsunuz ücretsiz kanallar bişeye yaramıyor ücretli iptv almak lazım on alınca zaten kodiye gerek kalmıyor vlc dende izleyebilirsiniz şimdilik deneyimlerim bunlar bildiğiniz güzel ücretsiz linkler varsa paylaşalım

hasari' Alıntı:
Filmleri nereden izliyorsun siteler üzerinden mi yoksa uygulamalar üzerinden mi? Film bulmakta zorlanıyor musun?
kodi uygulamasında film eklentisi yüklüyorsunuz (yüzlerce film eklentisi var hangisi size kalmış) sonra yıla göre popülerliğe göre oylayamaya göre film dizi ne varsa çıkıyor karşınıza. iptv üyeliğini aylık 25 tl ye alıp tüm kanalları izleyebilirsiniz maçlar dahil.

kodi hariç iyi değil demişsiniz fakat televizyonunuz android oluyor daha bişey söylemeye gerek yok sanırım telefona yüklediğiniz ne varsa tv den oynatabiliyorsunuz oyun uygulama ne varsa

Ben de bu konuyu araştırıyordum iyi oldu denk geldi :) Ben de almayı düşünüyorum .

çok kolay film izlerken altyazı düğmesi var siz hangi siteleri tanımladıysanız onlarda tarama yapıyor sonra siz tıklıyosunuz yüklüyor . opensubtitles.com da arıyor ama daha alternatif girebilirsiniz

yildiray75' Alıntı:
çok kolay film izlerken altyazı düğmesi var siz hangi siteleri tanımladıysanız onlarda tarama yapıyor sonra siz tıklıyosunuz yüklüyor . opensubtitles.com da arıyor ama daha alternatif girebilirsiniz
Teşekkürler hocam bi deneyelim
Peki bu aylık 25 tl ye iptv yi kullanıyormusunuz yayınları iyimi maçları donmadan izleyebiliyormusunuz hangi firma

şimdiki tv lerde browser filan mevcut herşeyi izleyebiliosunuz online .. bunun extrası ne? ben game of thrones u tv de izliyodum misal daha bi çok şeyi. dediğiniz gibi net olmasa TV hiç açılmıyo :-1:

Bilgisayarınıza kodi kurup kurcalayabilirsiniz beğenirseniz alın tvbox beğenmezseniz almazsınız bence fazla bi numarası yok ücretsiz iptv kanallarında iş yok ücretli alırsanız da zaten kodi ye falan gerek yok smart tv ler için prograları varmış film için yukardaki eklentiyi kurdum filmler çıkıyor hd izleyemedim çok donuyor hattım fiber nasıl fiberse sd izleyebiliyorum görüntü kötü film izle siteleri daha kullanışlı gibi geliyor bana zaten çok film izleyen biri de değilim iptv için bakıyorum da ücretsiz olmayacak gibi ama kurcalamaya devam ediyorum

hocam özelliklerinde de yazdığı üzere 4 çekirdek atom x5 z8300 işlemcisi, 2 gb ddr3 rami, 64gb depolaması olan windows 10 işletim sistemi ile gelen fanı olmayan kutu şeklinde internet, ofis, film vb gündelik işlerde kullanmak üzere bir mini bilgisayar. şurada ayrıntılı benchmark sonuçları verilmiş: http://fudzilla.net/component/k2/40148- ... ?showall=1 youtube üzerinde de incelemeleri mevcut bakabilirsiniz..

sonuçta büyük beklentileriniz yoksa günlük işler için gayet ideal. amacınız sadece tvnize smart özelliği kazandırmaksa android boxlar daha uygun fiyatlı tabi ki fakat ben daha çok bilgisayar amaçlı kullanmak istediğim için aldım..

Android Tv box üzerinde kodi kullanıyorum.Kodi'de alt yazı alamıyorum. Divxpanet ve diğer eklentiler yüklü.Nedeni hakkında bilgisi olan var mıdır?

crazyboss' Alıntı:
Android Tv box üzerinde kodi kullanıyorum.Kodi'de alt yazı alamıyorum. Divxpanet ve diğer eklentiler yüklü.Nedeni hakkında bilgisi olan var mıdır?
Hocam eklentinin ayarlarına girip alt yazı seçeneklerini ayarlamanız gerekiyor. Kodinin ayarları değil eklentinin örneğinin exodus ayarlarına girip altyazı bölümünden ayarlayabilirsiniz buradan internet yavaşsa çözünürlük ayarlarını da yapabiliyorsunuz 480P, 720P, 1080P gibi...

hasari' Alıntı:
crazyboss' Alıntı:
Hocam eklentinin ayarlarına girip alt yazı seçeneklerini ayarlamanız gerekiyor. Kodinin ayarları değil eklentinin örneğinin exodus ayarlarına girip altyazı bölümünden ayarlayabilirsiniz buradan internet yavaşsa çözünürlük ayarlarını da yapabiliyorsunuz 480P, 720P, 1080P gibi...

Exodus kullanıyorum.Daha önce bir sorun yoktu bir ara kaldrıdım Kodi yi.Tekrar kurup sıfırdan yükleme yaptım playstore dan.Tv bölümünü aktifleştirdim,öncesinde burası aktifleşmiyordu.Şimdi de alt yazı sorunum var dediğiniz gibi akşam bir bakarım.Hasari hocam, Tv bölümü için ip list kullanıyor musunuz.Son zamanda temiz bir link yok açıkçası.Bir ara seyirtürk vardı o da güncellemiyor.

crazyboss' Alıntı:
hasari' Alıntı:
crazyboss' Alıntı:

Exodus kullanıyorum.Daha önce bir sorun yoktu bir ara kaldrıdım Kodi yi.Tekrar kurup sıfırdan yükleme yaptım playstore dan.Tv bölümünü aktifleştirdim,öncesinde burası aktifleşmiyordu.Şimdi de alt yazı sorunum var dediğiniz gibi akşam bir bakarım.Hasari hocam, Tv bölümü için ip list kullanıyor musunuz.Son zamanda temiz bir link yok açıkçası.Bir ara seyirtürk vardı o da güncellemiyor.
Bir tane olacaktı akşam bakıp göndereyim.

Geri