Android ?

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
bu sene itibari ile Windows 8 in piyasaya Android benzeri bir tema ile çıkacağını düşünürsek
forum üzerinde Tablet ler ve Telefonlar ile uğraşan arkadaşlarım Android tecrübelerini buradan aktarırlarsa
Admin arkadaşlar Android şeklinde bir üst işletim sistemi başlığı yaparlarsa tecrübelerimizi ve tabletler üzerinde çalışmalarımızı buradan dğerlendirebiliriz

arkadaşlar mesela ben kendi istediğimden bahsedeyim. Cep telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Yerine androidli bir telefon almayı düşünüyorum fakat bu telefondaki öncelikli olarak gün içirisinde borsayı ve vob borsasını takip edeçeğim için anlık olarak ekranda işlemleri görebileçeğim bir telefon olsun istiyorum sayfa yenilemesi yapmadan bu veri alış verişini gerçekleştiren bir android telefonumuz varmı acaba

Hocam tüm android telefonlarda bir sürü uygulama var. Marketten herşeyi ücretsiz indiriyorsunuz.anlık borsa bilgileri ve tüm bankaların cep şubeleri var. avea'nın 35 tl lik bir tarifesi var. 500 dakika her yöne, 2500 dakika tüm avealarılarla ve 1 GB İNTERNET .. toplam 35 tl. bende ace 5830 var. tüm uygulamalrı indridim. internet ful açık, 1 gb fazlasıyla yetiyor aylık. Ayrıca wirelles bağlantı var arada ondanda bağlanıyom. Şunu diyeyim android bir telefon kullanınca asla başka bir işletim sistemini beğenmezsiniz. ..

Android in PC lere yönelik, şimdilik Tabletlerdeki özellikleri ve
kapsamları
kullanılışlığı ve yazılım (uygulama) teknolojileri
yakında (2 yıl) meslek lisesinde derslere girer girmesi gerekir
kendimizi cep telefonu ile sınırlandırmayalım,

Geri