Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elimde bu anfiden var. arkasında sağ ve sol spekar out yerleri var kabini oraya bağladım. fakat bilgisayardan gelen kabloyu nereye bağladı isem ses gelmiyor. nasıl yapmalıyım bilen var mı?
Hoparlör çıkışlarını anfinin arkasında 2 tane giriş var oraya sağlı sollu, bilgisayardan geleni de line yazan kısma... Seslerde açık olsun hocam kontrol edin...
Power mixer in 7 ve 8. kanalın üstündeki tos girişlere (stereo ya da mono farketmez) bağlamanız gerekmekte. Kablonuzun sağlam olduğundan emin olun.
Bu arada okul için güzel makine, fazla varsa bana da gönderin lütfen :+1: :idea:
hocam line kısmını kullan microfon kısmını kullanırsan eğer yanma gibi bir problemle karşılaşabilirsin...makine gerçekten güzel el yapımımı yoksa markalı alımmı fiyatı ne kadar...
Fakat yeni farkettim 7-8. kanalın üzerinde 9 ve 10. kanal var Stereo yazıyor yanında tos girişli. Size gerekli olan bölüm orası. Ama ucu gitar jack (çivi jack) olan bir kablo ile tüm kanallardan ses alırsınız.