Anfi sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selmaak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

selmaak

Üye
Arkadaslar Merhaba. Yeni çalıştığım okulun anfi sistemi kötü. Benden bu konuda bir araştırma yapmami istediler.yeni bir anfi alinacakmis. Disari ses sistemi falan da kurulacak.Hangi marka anfinin iyi olduğunu , fiyatını falan merak ediyoruz .Bu konuda bir fikri olan , bilgisi olan yardimci olursa gerçekten minnettar kalıcam. Simdiden hepinize teşekkür ederim .

hocam sadece anfimi alicaksiniz.? bütce nedir bir kac arastirma yapalim link atariz...

Hocam anfi alacaklarını , dışarıya da hoparlör koyacağız dendi. Okulun ses sistemi çok kötü. Özellikle anfinin markasını
Arastirmam ggerektiği soylendi . Bana butce konusunda da bilgi vermediler.Daha yeni gorev almays basladim bu okulda. Pek bilgim de yok.ilgilendiginiz için teşekkür ederim.

hocam bu konular genelde bizim bilgimiz dışındaki konulardır bu işleri yapan bir firma ile görüşsünler nasıl bir sistem istediklerini söylesinler adamlar da ona göre bir sistem kurarlar bizim okulda böyle yaptık şimdi anlamadığım bir şeye hallederiz demem olmazdı keşke sende başta öyle söyleseydin. Güvenlik kamerası içinde aynısını yaptım, firma geldi duvarlar matkapla delindi okulun muhtelif yerlerinden kablolar çekildi şimdi bt rehberiyiz diye okulda elimizde 30 metre kablo ve matkapla dolaşacak değiliz ben onuda baştan söyledim hocam gerçekten de bu işler bizim işimiz değil bu işleri yapan bir firma ile görüşürler adamlar gelip kurar gider doğrusu budur.

Haklısınız hocam , çok doğru söylediniz.Dediğiniz gibi bu işler bizimle ilgili değil.Ben sadece bu okulda göreve yeni başladım.Başlar başlamaz da ters düşmek istemedim.Araştırırmısınız diye ricada bulundular.Ben de pek bilgim yok, sorayım dedim.İlgilendiniz, cevap verdiniz.Teşekkür ederim hocam

Sayın hocam merhabalar, hangi ildesiniz bilmiyorum fakat ben İzmir'deyim. Hangi malzemeyi istiyorsanız gönderebilirim. Bir şeyler alamadan önce bana danışabilirsiniz. Fiyatlar hakkında yada sistem hakkında bilgi verebilirim.

Hocam anfi alacaklar okula yeni bir tane. Hangi marka daha iyi olur , fiyatı ne olur onu merak ediyoruz hocam

Geri