cmos' Alıntı:noldu sonuçlar. İl dışına yer kaldı mı? Ankara bu sene de il dışına yalan mı oldu?
bu okulları istemedim. ama niye özellikle bu ikisini tercih ettin anlamadım ve merak ettim öğretmenim özel olmazsa tabi. y.mahalle olan yakacık köyü içindeydi sanırım. diğeri de ank. merkezde değil mi?osiris' Alıntı:Merhaba,
YENİMAHALLE Şehit Öğretmen Dilay Turan Ortaokulu
ÇANKAYA Namık Kemal Ortaokulu
120 puan.
Bu okulları isteyen var mı?
Mesela?i.d.' Alıntı:açıklanan norm listesinde olmaan okula atama yapılmış nasıl oluyor
aysinaltun' Alıntı:Şehir Öğretmen Dilay Turan benim ilk tercihim ama şansım kalmadı galiba puanım 81
i.d.' Alıntı:ankara mebin yayınladığı norm ihtiyacında Altındağ Yıldırım Beyazıt Kız Teknik ve Meslek Lisesi
yok ama atama yapılmış gözüme ilk çarpan o oldu
gayet normal, listede olmayan okuldaki öğretmenlerden biri il içinden başka okula giderse onun boşalttığı norma başka bir öğretmen tercih yapabilir, bundan dolayı ildeki tüm okullar il içinde tercihe açılır. İl içinde sıra bu şekilde çalıştırılır arkadaşlar. Hatta bazen ilk sırada atananların yeri dolsun diye sıra 2-3 defa çalıştırılır.i.d.' Alıntı:açıklanan norm listesinde olmaan okula atama yapılmış nasıl oluyor
bilerzen' Alıntı:aysinaltun' Alıntı:Şehir Öğretmen Dilay Turan benim ilk tercihim ama şansım kalmadı galiba puanım 81
hocam hayırlı olsun sanırım size çıkmış 81 yazıyo okulun puanında...
esenordelarthe' Alıntı:ben de ilk tercihime atanmışım 23 tercih yapmıştım
the_korsan' Alıntı:esenordelarthe' Alıntı:ben de ilk tercihime atanmışım 23 tercih yapmıştım
hele bir atamasınlar başkanı o sistemlerini kafalarında paralarız :lol:
hayırlı olur inşallah tüm arkadaşlar için..