Ankara 2.dönem formatörlük başvuruları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sdh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sdh

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Ankara da 2.dönem formatör başvuruları yapıldımı veya ne zaman yapılacak?bilgisi olan var mı?

hocam bi soru daha :) 1.dönem görevlendirmeleri ne zaman bittiyor ankara da ? tatiller filan burada nasıl? şimdiden teşekkürler...

İkinci dönem görevlendirmeleri için bugün okula yazı geldi. 1. dönem görevli olanların devam etmek istemeleri halinde hiçbir şey yapması gerekmiyor. Göreve devam etmek istemeyenler dilekçeleri ve yeni görev almak isteyenler başvuru formunu (http://ankara.meb.gov.tr/bilisim/basvuru adresindeki form) okula onaylatarak 09.01.2012-13.01.2012 tarihleri arasında İl MEM'e şahsen teslim edeceklermiş.
Bu arada Müdür yardımcısı eğer formatör olursam ilçenin beni ilçe mem'e çekeceğini söyledi. Söylediğine göre zaten daha önce 3 defa almak istemişler ama müdür yardımcısı engel olmuş, eğer formatör olursam tutamazmış. Böyle bir şey olabilir mi acaba? görevlendirmemiz il mem'den, ilçe bunu aşabilir mi?

n_gunes' Alıntı:
İkinci dönem görevlendirmeleri için bugün okula yazı geldi. 1. dönem görevli olanların devam etmek istemeleri halinde hiçbir şey yapması gerekmiyor. Göreve devam etmek istemeyenler dilekçeleri ve yeni görev almak isteyenler başvuru formunu (http://ankara.meb.gov.tr/bilisim/basvuru adresindeki form) okula onaylatarak 09.01.2012-13.01.2012 tarihleri arasında İl MEM'e şahsen teslim edeceklermiş.
Bu arada Müdür yardımcısı eğer formatör olursam ilçenin beni ilçe mem'e çekeceğini söyledi. Söylediğine göre zaten daha önce 3 defa almak istemişler ama müdür yardımcısı engel olmuş, eğer formatör olursam tutamazmış. Böyle bir şey olabilir mi acaba? görevlendirmemiz il mem'den, ilçe bunu aşabilir mi?
yapamazlar hocam.Valilik olurun varken ilçe ancak bakanlıktan olur alırsa olur. Kaymakam oluruyla olmaz..

Arkadaşlar görev almak istemeyenler dilekçelerini nereye veriyor, okula mı? il mem'ne mi?

kararsız kaldım da ben...

bilenlere saçma gelmiş olabilir ama ben bilemedim işte.. :(

yok mu cevaplayacak?

Hocam benim bildiğim okula verilir, okul ilçeye üst yazı ile bildirir. Öğretmenin ilçeye direk dilekçe vermesi uygun olmaz diye biliyorum.

arkadaşlar gelen yazıyı gördünüz mü, ilçemizde istediğimiz okulu seçemiyoruz açılan okullar arasından seçim yapmak zorundayız, yanlış anlamadıysam öyle değil mi?

Hocam önce fatih projesi kapsamındaki okullara görevlendirme yapılacakmış, sonrasında diğerleri için bi daha başvuru açılacakmış sanırım.

Arkadaşlar fatih projesi kapsamındaki okullar için 2. bir görevlendirme yapılacak yazıyordu gelen mailde. Bekleyip göreceğiz

Bu başvuruya 1. Dönem görevlendirilenler de tekrar başvuracak mı yoksa başvuru yapılmadan mı yenilenecek?

fatih projesi kapsamındaki okullarda görevli olanların süreleri uzatılacak.diğerleri yeniden başvuru yapacaklar.

gelen yazıda ilk önce fatih projesi kapsamında görevlendirme yapılacak diyor. " Fatih Projesi dışında kalan okullarımıza ise Fatih Projesi okullarında Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen görevlendirmesi tamamlanmadan görevlendirme yapılmayacaktır." diyor yazı. Bu yazıya göre fatih projesi uygulanan yerleri yazmazsak ve ilçde o projenin uygulandığı okullar boş kalsa bile bizi başka bir okula görevlendirirler mi?

"fatih projesi okulları tamamlanmadan diğer kurumlara görevlendirme yapılmayacaktır.
bilgilerinize" bana gelen bilgilendirme mesajı bu. Sanırım tek çare fatih projesi olan okullar

maki02' Alıntı:
Bu başvuruya 1. Dönem görevlendirilenler de tekrar başvuracak mı yoksa başvuru yapılmadan mı yenilenecek?
Tekrar basvurmaniza gerek yok, mevcut gorevlendirmeler uzatilacak dedi il koordinatoru.

bana soylenen: bu basvuruda sadece fatih projesi kamsamindaki okullara gorevlendirme yapilzcak, bittikten sonra 2. bir basvuru(diger okullar icin) alinacak. belkiyecegiz bakalim.

Eğer listedeki okullar ilk donem bir öğretmeni olmayan okullarsa listede ortalama 60 okul var. Bunların hepsi dolmaz. Diğer okullara da basvuru almayacaklar bence

formatörüm' Alıntı:
Birinci dönem görevlendirmesi olanlar başvuru yapmayacaklar.
Hocam bu bilgiye nerden ulaştınız acaba öğnebilirmiyim? 1.Dönem görevlendirmesi olanların otomatikmen uzatılacak mı yoksa sonra tekrar mı başvurulacak?
Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

maki02' Alıntı:
formatörüm' Alıntı:
Hocam bu bilgiye nerden ulaştınız acaba öğnebilirmiyim? 1.Dönem görevlendirmesi olanların otomatikmen uzatılacak mı yoksa sonra tekrar mı başvurulacak?
Bizim ilçenin eğiticileriyle görüştük sizden başvuru almıycaz dediler.Zaten başvuru ekranında 3 lise var ...

formatörüm' Alıntı:
maki02' Alıntı:
formatörüm' Alıntı:
Bizim ilçenin eğiticileriyle görüştük sizden başvuru almıycaz dediler.Zaten başvuru ekranında 3 lise var ...
Hocam Siz lisede mi görevlisiniz yoksa orta ve ilköğretimde mi? Ben 1.dönem kendi okulumda görevliyim,okulumun türü ortaokul.Tekrar başvuru yapmam gerekiyor mu?

Geri