ANKARA 2. Dönem Görevlendirmeler Başladı.

Kodla Büyü

seferzafer

Seçkin Üye
Seçkin Üye
sabah aldığım mailde şöyle diyor.

------------------

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REHBER ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRMELERİ

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı II. Dönem Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen Görevlendirmesi yapılacaktır.

Görevlendirmelerde Fatih Projesi kapsamında donanım kurulan okullara öncelik verilecektir. Ayrıca görevlendirmeler yıllık planlandığından I. Dönem Fatih Projesi kapsamında bulunan okullarda görevlendirilen Bilişim Teknolojleri Rehber Öğretmenlerimizden il içi veya il dışı yer değişikliği olmamış ve branş fazlası olmayan öğretmenlerimizin görevlendirmeleri uzatılacaktır.

Fatih Projesi dışında kalan okullarımıza ise Fatih Projesi okullarında Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen görevlendirmesi tamamlanmadan görevlendirme yapılmayacaktır.

Fatih Projesi kapsamında bulunan okullarımıza Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni müracaatları 24 – 29/01/2013 tarihleri arasında alınacaktır.

Fatih Projesi kapsamındaki okullara görevlendirmeler tamamlandıktan ve il içi branş atamaları sonuçlandıktan sonra kapsam dışı kalan okullara müracaatlar alınacaktır.

--------

Fatih projesi kapsamında olmayanlar ikinci grubu bekleyecek anladığım kadarıyla.

Hocam bana da geldi mail. Fatih projesi kurulumu olmayan okullara görevlendirme yapılmayacak anlamına mı geliyor acaba?

Arkadaşlar ben manisada görevliyim. Lütfen hep beraber ya bütün okullarda fatih projesi şartı getirilmeden yaparlar yada fatih projesi olan okullarda gider işleri kendileri yaparlar diye hakkımızı arayalım. Bakın bunu sadece kendim için söylemiyorum evimin yanında anadolu lisesi var ama neden beni mecbur bırakıyorlar. 2014 de bütün okullara akıllı tahta gelecek yani kendi okulumuzda yapmamız için onlar yalvaracak, öyle ise biraz dik duralım. eğer kendi oklumda olmazsa istemeyeceğim. Elbet ek ders lazım ama dayanacağız başka çaremiz yok. Lütfen hep beraber biz onlara şartlarımızı kabul ettirelim çünkü onların işlerini biz yapıyoruz onların bize ihtiyacı var. Lütfen anadolu lisesinde çalışan arkadaşlar bile yazmasın eğer diğer okullarda yapılmayacaksa diye . Bakalım ne yapacaklar.

arkadaşalar ankara btr görevlendirmesine aday memurların başvuruları kabul ediliyor mu?

Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojil​erinden gelen mail sonrası ilgili numarayı aradım. okulumda bt sınıfı olduğu halde listede yok diye. verilen cevap Fatih projesi okullar dolacak ondan sonra bt sınıfı olan okullar açılacak dendi. bakalım ben başvuru yapmayı düşünmüyorum. eğer okulumuzu açarlarsa olur yoksa kalır. :mrgreen:

stirkoff' Alıntı:
Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojil​erinden gelen mail sonrası ilgili numarayı aradım. okulumda bt sınıfı olduğu halde listede yok diye. verilen cevap Fatih projesi okullar dolacak ondan sonra bt sınıfı olan okullar açılacak dendi. bakalım ben başvuru yapmayı düşünmüyorum. eğer okulumuzu açarlarsa olur yoksa kalır. :mrgreen:

aynı şekilde ben de ilçeyi aradım onlar da aynı cevabı verdiler.. bekleyip göreceğiz.. olmadı derse girer çıkar rehber olmayız kimseye... tabi sonra da;
okul okul gezmek, norm fazlası olmak, bambaşka derslere girmek.... gibi gibi....

arkadaşlar ben bugün yüz yüze görüştüm. Olay biraz daha farklı. Ben şu soruyu sordum. Dedim ki bala , haymanada açılan okullar dolmazsa ben altındağ da olarak bu durumdan neden etkileneyim ki tarzında bir soru sordum. Şu cevabı aldım . "İlçe olarak balanın durumu Altındağ'ı etkilemez hocam dedi. Yani Altındağ da açılan 3 okul dolarsa şayet, altındağ da görevlendirme 2.dönem için yapılır. " dedi. Buradan da şu anlam çıkıyor. İlçeler kendi içerisinde farklılıklar gösterebilecek.

Görevlendirmeler yapılmış. Ama ben görevlendirmeler II. Dönemin başından başlar diye geçen haftadan beri tüm gün okuldaydım, yazıda Onay tarihinden itibaren 28-06-2013'e kadar yazıyor. Onay tarihi de sanırım bugün 18-02-2013.

sedkorn' Alıntı:
Görevlendirmeler yapılmış. Ama ben görevlendirmeler II. Dönemin başından başlar diye geçen haftadan beri tüm gün okuldaydım, yazıda Onay tarihinden itibaren 28-06-2013'e kadar yazıyor. Onay tarihi de sanırım bugün 18-02-2013.
İl formatörü ile görüştüm, 06/02/2013 tarihli valilik onayı Fatih Projesi Kapsamındaki görevlendirmeler dedi, Bizimkiler yani ilkokul ortaokul görevlendirmeleri 18-02-2013 tarihi itibariyle başlayacak ek dersiniz de ona göre hesaplanacak dedi.

sedkorn' Alıntı:
sedkorn' Alıntı:
İl formatörü ile görüştüm, 06/02/2013 tarihli valilik onayı Fatih Projesi Kapsamındaki görevlendirmeler dedi, Bizimkiler yani ilkokul ortaokul görevlendirmeleri 18-02-2013 tarihi itibariyle başlayacak ek dersiniz de ona göre hesaplanacak dedi.

sevgili hocalarım olması gerekende bu değilmi zaten. başvurular zaten çarşamba günü sona erdi. nasıl 11 ocakta başlayabilirdiki değilmi :D

Geri