Ankara-Bala'ya atananlar?

Kodla Büyü
Afşar'a çıktı hocam tayinim hayırlısıyla. 1.tercihim olan Merkez Duatepe'ye atanan ve h.puanı benimle aynı olan arkadaşı arıyorum fırçalamak için :D

ModeXL' Alıntı:
Afşar'a çıktı hocam tayinim hayırlısıyla. 1.tercihim olan Merkez Duatepe'ye atanan ve h.puanı benimle aynı olan arkadaşı arıyorum fırçalamak için :D
Bu durumda hangi kritere bakılarak tayin yapılıyot acaba. Merak ettim doğrusu...

edersoy' Alıntı:
ModeXL' Alıntı:
Bu durumda hangi kritere bakılarak tayin yapılıyot acaba. Merak ettim doğrusu...

Kılavuzda yazdığına göre hizmet süresi o da aynıysa kura yoluylaymış...
Açıkçası diğer arkadaşın hizmet süresini bilmiyorum il memi aradım eveleyip geveledi sonunda dilekçeyle başvurursanız öğrenirsiniz dedi. Zor bir şey mi telefonda söylemek anlamadım???

ModeXL' Alıntı:
edersoy' Alıntı:
ModeXL' Alıntı:

Kılavuzda yazdığına göre hizmet süresi o da aynıysa kura yoluylaymış...
Açıkçası diğer arkadaşın hizmet süresini bilmiyorum il memi aradım eveleyip geveledi sonunda dilekçeyle başvurursanız öğrenirsiniz dedi. Zor bir şey mi telefonda söylemek anlamadım???
Çok teşekkürler.

gölbaşındından git gel yapabilirsiniz. afşar eski kasabadır. o yüzden köy şartlarından daha geniş imkanlar bulabilirsiniz. halkından yada bireysel olanlar hariç hiç bir sıkıntı yaşamayacağınızı garanti edebilirim. etinizi sütünüzü yumurtanızı yoğurdunuzu peynirinizi taza ve günlük alabilirsiniz. öğrencilerin bir bölümü taşımayla geliyo olabilir. başka merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olabılırım.

Geri