Ankara da hizmetiçi eğitim çıktı. Yardım...

Kodla Büyü

aykutgultekin

Aktif Üye
Arkadaşlar Ankara da merkezi hizmetiçi eğitim çıktı, bilen arkadaşlara birkaç şey soracaktım. Ankara da abim var orda kalırsam devletin verdiği kalma ücretini kurs bitiminde alabilir miyim? Yani diğer bir ifade ile istediğimiz yerde kalabiliyor muyuz? ve kalırsak konaklama ücretimizi alabiliyor muyuz? İkinci olarak ta kılık kıyafet konusu nasıldır? İlla takım elbise ile gitmek gerekir mi? Şimdiden teşekkürler....

Hocam faturalandırabilirsen kaldığını devletin karşıladığı ücret kadarını alabilirsin. abin fatura kesemeyeceğine göre alamazsın. Kılık kıyafet olarak genelde kot giyiliyor ama tabi resmiyette takım giymek gerekiyor. yanında götür bir takım elbise sorun edecek olurlarsa giyersin takımını.

hocam 2 ay önce ankara da fatih eğitimine katıldım. kalacak yer olarak başkent öğretmenevi ayarlanıyor. eğer istemezseniz kalmazsınız ama size yer parası vermezler hocamın dediği gibi faturalandırmazsanız. eğer fatura bulabilirsen kaldığına dair hem abinde kalır hemde parasını alırsın. günlük 20 tl gibi bir para veriyorlar. taksi parası da veriyorlar geliş gidiş ve yol ücretinizi karşılıyorlar. bunların hepsini siz önce kendi cebinizden veriyorsunuz sonra toplu olarak hesabınıza paranız yatırılıyor. kılık kıyafete gelince sakal olmadıktan sonra erkekler için ve çok aykırı kıyafet giymedikten sonra kıyafete eğitim veren hocalarımız önem vermiyor. ama resmiyette resmi kıyafetle olmanız lazım. ben götürdüm takım elbise getirmeyen daha çoktu bence sizde götürmeyin bir daha eğitim olsa bende götürmem:)

aykutgultekin' Alıntı:
Arkadaşlar Ankara da merkezi hizmetiçi eğitim çıktı, bilen arkadaşlara birkaç şey soracaktım. Ankara da abim var orda kalırsam devletin verdiği kalma ücretini kurs bitiminde alabilir miyim? Yani diğer bir ifade ile istediğimiz yerde kalabiliyor muyuz? ve kalırsak konaklama ücretimizi alabiliyor muyuz? İkinci olarak ta kılık kıyafet konusu nasıldır? İlla takım elbise ile gitmek gerekir mi? Şimdiden teşekkürler....

hangi tarihler arasında çıktı hocam eğitim? eğiticiye göre değişiyor kılık kıyafet uygulamaları. Artık başörtüsüne, sakala, kılık kıyafete karışılmasın bu güzel ülkemde..

18 şubat - 22 şubat arası Pardus eğitimi hocam. yani günlük eğer 20 tl ise 5 gün için faturayla uğraştığıma değmez ama eğer faturalandırdığımda günlük 50 tl civarı paramı alabileceksem fatura ile uğraştığına değer. Abimin evi çok yakında gitmişken abimde kalacağım her halikarda sonuçta...

Hocam aynı kursa ben katılmıştım kalma ücreti için faturalandırıldığı takdirde 35 lira civarına kadar ödeme yapabiliyorlardı. Rakamı tam net hatırlamıyorum ama 20 tl olmadığına eminim.

aykutgultekin' Alıntı:
18 şubat - 22 şubat arası Pardus eğitimi hocam. yani günlük eğer 20 tl ise 5 gün için faturayla uğraştığıma değmez ama eğer faturalandırdığımda günlük 50 tl civarı paramı alabileceksem fatura ile uğraştığına değer. Abimin evi çok yakında gitmişken abimde kalacağım her halikarda sonuçta...
hocam o 20 tl sizin gündeliğiniz kalma parası değil. kalma parası ayrı günlük 40 tl civarı kalma parası. ben bursadan katıldım kursa pazar günü giriş cuma günü çıkış yaptım öğretmenevinden 500 küsür milyon para yattı hesabıma. bu toplam para ani gündelik + kalma parası+ yol parası + taksi paraları

Arkadaş para işleriyle fazla uğraşma sen alacağım eğitime bak.
Abinden kalıp sahte fatura ile yatak parası olan gündeliğin 1,5 katı parayı alıp yemek istiyorsan sen bilirsin,
ama alacağın günderlik zaten sana fazlasıyla yeterde artar da ( yol ücreti + taksi parası hariç)
en az gündelik miktarı 28,5 tl bu arada

Biz Modul arayuz olusturmaya katildik.
Gelen emailde zaten kalma yeri yaziyordu gelis-gidis yol ucreti, havas ucreti ve gunluk aksam yemegi-sehirici ulasim:30TL vermislerdi
Yetiyor yani... Parayla isin olmuyor...
Kalma yeri ayarlandigi icin fatura kabul etmezler

Geri