S salih225 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 366 12 Nisan 2012 #2 hocam açılıştaki duyuruyu nasıl yaptın?Paylaşırsan sevinirim
X xxxdnz Site Gezgini Mesajlar 87 12 Nisan 2012 #3 Güzel olmuş hocam emeğinize sağlık.ben de girişteki duyuruyu ve okulumuzdan haberler bölümünü nasıl yaptığınızı soracaktım.paylaşırsanız sevinirm.
Güzel olmuş hocam emeğinize sağlık.ben de girişteki duyuruyu ve okulumuzdan haberler bölümünü nasıl yaptığınızı soracaktım.paylaşırsanız sevinirm.
alibaba37 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 714 12 Nisan 2012 #4 Bende beğendim hocam ellerinize sağlık.... Bende okulumuzdan manzaralar bölümünü beğendim.Sanırım flash dosyası.Paylaşırsanız sevinirim...
Bende beğendim hocam ellerinize sağlık.... Bende okulumuzdan manzaralar bölümünü beğendim.Sanırım flash dosyası.Paylaşırsanız sevinirim...
occuplus Aktif Üye Mesajlar 106 12 Nisan 2012 #5 Güzel bir websitesi olmuş. Sayfa içindeki linkler ayrı sekmede açılıyor. Linki (_self) yaparsak sanırım daha iyi olur.
Güzel bir websitesi olmuş. Sayfa içindeki linkler ayrı sekmede açılıyor. Linki (_self) yaparsak sanırım daha iyi olur.