Ankara Fatih Kursu

Kodla Büyü

evrim0626

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar. 10 Aralık Ankara fatih kursuna katılacağım. Sabah 8 de eğitim yerinde olmamız gerektiğiyle ilgili yazı gelmiş. muhtemelen başkent öğretmenevinde kalacaz. peki buraya pazar günü giriş yapabiliyormuyuz? yerlerimiz pazar akşamından mı başlıyacak şekilde ayarlanıyor. ayarlanmıyorsa sabah 8 de elimizde valiz direk kurs yerinemi gitmemiz gerekli? ayrıca kurs süresince takım elbise giymek zorundamıyız? kılık kıyafete çok önem veriyorlar mı? önceki kurslara katılan arkadaşlarımız bilgilerini paylaşırsa sevinirim.teşekkürler

Sabahtan gelebilirsin hocam eğitim yeri başkent öğretmen evinin yanı başında zaten. Öğretmen evine yerleşir kursa geçersin.Takım elbise konusunda esnek olunabiliyor ama ilk gün için bir gömlek-kravat- ceket olsun derim.

Bir gün öncesinden gelebilirsiniz hocam, bizim gruptaki arkadaşlar öyle yapmışlardı. Yine de başkent öğretmenevini arayıp sorun derim. eğitimler 8 buçuk gibi başlıyor hatta ilk gün biraz geç başlayabilir... kılık kıyafet konusunda rahat gelen de vardı takım elbiseyle gelen de... çok takılmadılar bizim grupta..

evet şu takım elbise olayını geçen hafta gelen arkadaşlardan son dakika bilgisi alırsak güzel olur,
kış vakti, hem sivil kıyafet hemde resmi kıyafet o kdar yol.
problem çıkaran varmı arkadaşlar

bir gün önceden gidebilirsin. takım elbise konusunda esnekler sorun olacağını sanmıyorum. ben ve birçok kişi getirmemişti sorun olmadı.

biz artık geldik odadayız. valla kesin bişi duymadığımdan ben yanımda bi takım getirdim her ihtimale rağmen.artık yarın eğitimde görüşürüz arkadaşlar

Geri