ogretmen006' Alıntı:nasılsa btr oldun ne demek hocam bu görevlendirme dersin seçilmesi senin o okulda kalmanı sağlar
ogretmen006' Alıntı:hocam yazıda eğitim öğretim saatleri içinde diyor
sedkorn' Alıntı:Resimdeki gibi saçma bir programım var. Öğleden sonra 1 ve 2. sınıfda iki çocuğum olduğundan sıkıntı yok, ama bu sabah ilk saatler zorluyor biraz.
Şimdi bu yeni uygulamada çalışma saati ne oldu allah aşkına biri söyleyebilir mi?
Yazıda " Sabahçı Öğlenci ayrı ayrı iki öğretmen görevlendirilebilir" diyor.
Şimdi Ankara yeni başvuru almadı, okulda tekim formatörüm, ikincinin gelme ihtimali yok, üstelik ilçede formatör ihtiyacı var, ikinci okula görevlendirme çıkıyor du, direkten döndü geçen hafta.
Şimdi ben sabahçı ya da öğlenci olmayı talep edebilir miyim?
Sabahçı yada öğlenci oldum diyelim, Diğer devredeki dersler ne olacak? Kurulda belirlenmiş 8 saat ders seçilmiş(NOT: Okulum ilkokul oldu, 7.sınıflarda ders var 8 saat), 3 haftadır giriyorum.
Yok eğer ben aynı düzen 07:30 - 17:40 devam edeceksem ne anladım BT Rehberliğinden......
hocam hersey idareye bağlıgerçekten bizde de ikili eğitim hem sabah hem öğleden sonra ders var. bizde benim dersi asla saatlere koymuyorlar. en erken dersim 3. saatte. ben formatör değilim. sadece sabah 18 saat dersi aldım. öğleden sonraki dersleri almak istemiyorsan dilekçe ver dediler. ben teklif etmedim onlar etti. öyle işlerine geliyordu sanırım. ben deistemiyorum diye dilekçe verdim. kabul etseydim haftada 4 gün akşam 5-7 arası derse gidecektim. o 9 saati başkaları veriyorsedkorn' Alıntı:Resimdeki gibi saçma bir programım var. Öğleden sonra 1 ve 2. sınıfda iki çocuğum olduğundan sıkıntı yok, ama bu sabah ilk saatler zorluyor biraz.
Şimdi bu yeni uygulamada çalışma saati ne oldu allah aşkına biri söyleyebilir mi?
Yazıda " Sabahçı Öğlenci ayrı ayrı iki öğretmen görevlendirilebilir" diyor.
Şimdi Ankara yeni başvuru almadı, okulda tekim formatörüm, ikincinin gelme ihtimali yok, üstelik ilçede formatör ihtiyacı var, ikinci okula görevlendirme çıkıyor du, direkten döndü geçen hafta.
Şimdi ben sabahçı ya da öğlenci olmayı talep edebilir miyim?
Sabahçı yada öğlenci oldum diyelim, Diğer devredeki dersler ne olacak? Kurulda belirlenmiş 8 saat ders seçilmiş(NOT: Okulum ilkokul oldu, 7.sınıflarda ders var 8 saat), 3 haftadır giriyorum.
Yok eğer ben aynı düzen 07:30 - 17:40 devam edeceksem ne anladım BT Rehberliğinden......
Summer_06' Alıntı:arkadaşlar ankara ek olara btr alıyor. başvurular bugün başlıyormuş. okula gelen resmi yazı ekte: