ankara formatör 2.dönem görevlendirmesi ne durumda?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ankcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam ben eş özrüyle geldim başvuruya yetişemedim ama göreve başlayınca dilekçe verdim formatörlük için ve saolsun onaylamışlar pazartesinden itibaren ankarada formatörüm

bir de benim sorum olacak 2. okula rehberlik etmek ne demek o okulda neler yaparız neler yapmayız bunu bilen var mı

ogretmen006' Alıntı:
hocam ben eş özrüyle geldim başvuruya yetişemedim ama göreve başlayınca dilekçe verdim formatörlük için ve saolsun onaylamışlar pazartesinden itibaren ankarada formatörüm

bir de benim sorum olacak 2. okula rehberlik etmek ne demek o okulda neler yaparız neler yapmayız bunu bilen var mı

Hocam açıklandı mı ki? nerden biliyosunuz onaylandığını?

hocam ben eş durumuyla geldim ve zamanında vaşvuruyu yapamadım dilekçeme cevap olurumun kadromun olduğu okulaydı bunuda telefonda öğrendim

Arkadaşlar Ankara görevlendirme yazısı www.ankaraegitici.net sayfasında yayınlanmış. Fakat metni görmeniz için üye girişi yapmanız isteniyor. Üye olmak için de onay gerekiyor. Beklememek için üye olan bir arkadaş sitedeki yazıyı burada bizimle paylaşabilir mi?

Arkadaşlar okulumuzda bt sınıfı olmadığı için formatörlüğüm iptal edildi. dersim de yok. ne yapacağım şimdi okula gitmesem olurmu. gitsem nasıl gitmeliyim yönetmelik bu konuda ne diyor ....bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

daha önce yükledim bir türlü olmadı.. tekrar deniyorum

bu liste pazar akşamı mail atılmış o sayede haberim oldu, ama okullara da gitmiştir heralde..

Hayırlı olsun gönüllülere..

Ekli dosyalar

Ankarada görevlendirmede; sınıf öğretmenlerini görevlendirdiklerinde okul o öğretmenin yerine üçretli öğretmen talep ediyor mu yoksa başka bir durum söz konusu mu?
Teşekkürler.

Geri