Ankara formatör görevlendirme açıklandı !

Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ankara görevlendirme olurunu siteye koymuş, ama bana dosyanın şifresi gelmedi hala. Gelen varsa bana atabilirmi ? en azından dosyayı alayım hangi okula görevlendirildiğimi bilmiyorum hala :S

bravo ankaraya dersler başlamadan yapmış görevlendirmesini! başkent farklı oluyor işte..

Ankaraya helal olsun, okulların açık olduğu zamanlarda görevlendirme yaptıkları için...

logox' Alıntı:
milletin tc kimlik no su ile kurum bilgisi var. siz burada şifreyi açıklıyorsunuz... hangi akla hizmet.

Tc no bilmek ile pek bir sıkıntı olacagını zannetmiyorum.

logox' Alıntı:
milletin tc kimlik no su ile kurum bilgisi var. siz burada şifreyi açıklıyorsunuz... hangi akla hizmet.

dosyadan TC kimlik numarasını silmeyen mi suçlu, yoksa şifreyi veren mi?

arkadaşlar merak ettim başvuru yapıp da onaylanmayınız var mı? galiba bizim ilçede onay konusunda sorun çıktı. bizden kimsenin onaylanmamış da. İlçeye sorduk onlar da anlam veremedi

aak' Alıntı:
arkadaşlar merak ettim başvuru yapıp da onaylanmayınız var mı? galiba bizim ilçede onay konusunda sorun çıktı. bizden kimsenin onaylanmamış da. İlçeye sorduk onlar da anlam veremedi

Hangi ilçedensiniz hocam?

Slm arkadaşlar halk eğitime,sağlık meslek liselerine,turizm meslek liselerine formatör olunabiliyormuş yeni öğrendim listeden gördüm:)

Kesinlikle katılıyorum. O dosyayı paylaşıma açmış arkadaş hangi akla hizmet , kimin onayını alarak bunu yapıyor. Orada T.C. Kimlik numaralarımız var. :-1: :-1: :-1:

sirius2006' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum. O dosyayı paylaşıma açmış arkadaş hangi akla hizmet , kimin onayını alarak bunu yapıyor. Orada T.C. Kimlik numaralarımız var. :-1: :-1: :-1:

Bunun için izin merci neresidir bilemiyorum amaç sadece arkadaşlar listede isimleri olup olmadığına bakmalarıdır. Ayrıca belge zaten herkesin indirebileceği bir şekilde yayınlanmıştır. Ve mail ulaşan herkes zaten görüyor sizin kimlik numaranızı. Sıkıntı mail ulaşmayanlarsa kaldırdık eki. Kızmayın

Arkadaşlar Ankarad 'da formatörlüğü onaylananlardan aday olan var mı aranızda? YAni aday öğretmen formatör yapılmıyor mu

Ankarada ilçe formatörünün söylediğine göre ilde görevlendirmeler yapılırken son anda bir fikir değişikliğine gidilerek BÖTE olan okullara formatör öğretmen görevlendirmesi yapılmamış. Ben de şimdi kendi dersime girmek için kadrolu olduğum okulda göreve başladım. Görevlendirme duyuru yazısında bundan bahsedilmediği gibi söz konusu okullar tercihe de açılmıştı. Konuyu araştırmaya başladım. Ayrıntısını öğrendiğimde bu başlıktan bilgi vermeye çalışacağım.

isnes' Alıntı:
Ankarada ilçe formatörünün söylediğine göre ilde görevlendirmeler yapılırken son anda bir fikir değişikliğine gidilerek BÖTE olan okullara formatör öğretmen görevlendirmesi yapılmamış. Ben de şimdi kendi dersime girmek için kadrolu olduğum okulda göreve başladım. Görevlendirme duyuru yazısında bundan bahsedilmediği gibi söz konusu okullar tercihe de açılmıştı. Konuyu araştırmaya başladım. Ayrıntısını öğrendiğimde bu başlıktan bilgi vermeye çalışacağım.

Hocam böte mezunlarını kastediyorsanız yanılıyorsunuz.
Benim tanıdığım böte mezunları kendi okulunda formatörlük istedilerse eğer formatör oldular. Ama kendi okulundan başka okula isteyenler yapılmamış olabilir.

evet ben ve eşim BÖTE mezunuyuz. Kendi okulumuza görevlendirmemiz oldu.

Bu sene başvuru çıktılarımızı İlçe M.E.M'lere teslim ettik. Onlar da ilgili yere götüreceklerdi. Kazan ilçesindeki hiç bir öğretmene de çıkmamış. Merkeze biraz uzak olan ilçelerdeki M.E.M'ler zamanında ilgili yere evrakları götürmemiş olabilirler.

Geri