logox' Alıntı:milletin tc kimlik no su ile kurum bilgisi var. siz burada şifreyi açıklıyorsunuz... hangi akla hizmet.
logox' Alıntı:milletin tc kimlik no su ile kurum bilgisi var. siz burada şifreyi açıklıyorsunuz... hangi akla hizmet.
aak' Alıntı:arkadaşlar merak ettim başvuru yapıp da onaylanmayınız var mı? galiba bizim ilçede onay konusunda sorun çıktı. bizden kimsenin onaylanmamış da. İlçeye sorduk onlar da anlam veremedi
Summer_06' Alıntı:aak' Alıntı:arkadaşlar merak ettim başvuru yapıp da onaylanmayınız var mı? galiba bizim ilçede onay konusunda sorun çıktı. bizden kimsenin onaylanmamış da. İlçeye sorduk onlar da anlam veremedi
Hangi ilçedensiniz hocam?
sirius2006' Alıntı:Kesinlikle katılıyorum. O dosyayı paylaşıma açmış arkadaş hangi akla hizmet , kimin onayını alarak bunu yapıyor. Orada T.C. Kimlik numaralarımız var. :-1: :-1: :-1:
isnes' Alıntı:Ankarada ilçe formatörünün söylediğine göre ilde görevlendirmeler yapılırken son anda bir fikir değişikliğine gidilerek BÖTE olan okullara formatör öğretmen görevlendirmesi yapılmamış. Ben de şimdi kendi dersime girmek için kadrolu olduğum okulda göreve başladım. Görevlendirme duyuru yazısında bundan bahsedilmediği gibi söz konusu okullar tercihe de açılmıştı. Konuyu araştırmaya başladım. Ayrıntısını öğrendiğimde bu başlıktan bilgi vermeye çalışacağım.