Ankara formatörlük başvuruları başladı

Kodla Büyü
yeni tayini çıkanlarda ve ilk kez formatör olacaklarda böyle bir sorun olabiliyor. Kayıtlarda isim çıkmayabiliyor.

Ankara geçen sene şubat tatiline kadar görevlendirme yapmıştı. Bu sene 31 Aralık tarihinde sona eriyor. Bu galiba bu sene Şubat tatilini unutalım demek oluyor.

Bir de arkadaşlar iş okullarına formatör görevlendirmeleri yapılıyor mu? Bu konuda bir bilginiz var mı?

İş okulu: Hafif düzeyde zihinsel engelli öğrencilerin gittiği lise düzeyindeki okul.

spring' Alıntı:
tavsiye edermisiniz arkadaşlar? ankaraya geçen sene geldim ben.. denemelimiyim sizce?

Şimdi geçen sene olsaydı dene derdim. Çünkü Şubat tatili sorunu yoktu. Yaz tatili sorunu yoktu. Sadece okulda 5e kadar kalma derdi oluyor. Ama o vakitte de yapılacak işler yapılabiliyor. Ama tatillerde herkes yokken okula gelmek insana çok koyuyor :( O yüzden bunu kabullenerek başla göreve.

Okulunuzda kaç saat ders var bilmiyorum ama, benim okuldaki ders saat sayısı çok az o yuzden bir çok okul gezmektense formatör olmak şu an benim için daha mantıklı. Mantıklıdan ziyade mecburi desek daha doğru olur.

Summer_06' Alıntı:
spring' Alıntı:
tavsiye edermisiniz arkadaşlar? ankaraya geçen sene geldim ben.. denemelimiyim sizce?

Şimdi geçen sene olsaydı dene derdim. Çünkü Şubat tatili sorunu yoktu. Yaz tatili sorunu yoktu. Sadece okulda 5e kadar kalma derdi oluyor. Ama o vakitte de yapılacak işler yapılabiliyor. Ama tatillerde herkes yokken okula gelmek insana çok koyuyor :( O yüzden bunu kabullenerek başla göreve.

Okulunuzda kaç saat ders var bilmiyorum ama, benim okuldaki ders saat sayısı çok az o yuzden bir çok okul gezmektense formatör olmak şu an benim için daha mantıklı. Mantıklıdan ziyade mecburi desek daha doğru olur.

hocam ankarada tatil günleri formatörler çalışmıyor, ara tatil ve yaz tatilinde görevlendirmemiz bulunmuyor, görevlendirme yazımıza bakacak olursanız "30 haziran 2011 tarihine kadar" ifadesi mevcut. yoksa siz yaz tatilinde okulda mısınız???

Arkadaşlar yeni görevlendirme hakkımda sorum olacak, ben Ankaraya bu yıl geldim il dışı (Bala ilçesinde görevim), sorum şu; yeni görevlendirme internetten başvurulabiliyor yenimahalle de oturuyorum, Bala ya git gel sıkıntı olacak ve tercih sayfasında bütün ilçeler açık, bilişim teknolojileri öğretmeni olmayan merkezi ilçeleri tercih etsem görevlendirmem olur mu ? Kısaca Bala da kendi okulumda görevlendirme istemek yerine Yenimahalle de görevlendirme istesem buna izin varmıdır ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler ..

Arkadaşlar bende başvuruyu yaptım. Bunun çıktısını alıp ilçeye mi teslim edeceğiz. Eğer öyleyse en son ne zaman teslim edeceğiz?

Bende mecburiyetten başvurdum malesef. Yanlız hangi tarihler arasında yapacağız, dönemlik mi, senelikmi hiç bir tarih göremedim. Böyle görevlendirme başvurusu mu olur ya! Yukarıda "31 Aralık'a kadar", "şubat tatili yok" gibi şeyler söylenmiş. Bunların kaynağı nedir?

hocam ankarada tatil günleri formatörler çalışmıyor, ara tatil ve yaz tatilinde görevlendirmemiz bulunmuyor, görevlendirme yazımıza bakacak olursanız "30 haziran 2011 tarihine kadar" ifadesi mevcut. yoksa siz yaz tatilinde okulda mısınız???

Hocam 30 Haziran 2011 geçmişteki görevlendirme içindi ve bitti. Geçen sene görevlendirmeleri çok güzel ayarlamışlardı. 1. dönem görevlendirme Şubat tatili başında bitmiş, 2. dönem görevlendirme ise tatil sonrasında başlatılmıştı. Şubat ve yaz tatillerini yapmıştık.

Ama bu seneki mevcut görevlendirme 1 eylül-31 aralık arası yapılacak. Sonra 2. dönem görevlendirmesi için 1 küsür aylık zaman bırakıp Şubat tatilinden sonra başlattıkları şimdiye kadar görülmüş şey değil. Muhtemelen diğer görevlendirme de 1 ocak- 30 haziran olacak ve Şubat tatili yanacak. Ankara Mem'in sitesinden resmi yazıya ulaşabilirsiniz. Ama ben resmi dayanak isteyenlere buradan da ekleyeyim.

Ekli dosyalar

aak' Alıntı:
Arkadaşlar bende başvuruyu yaptım. Bunun çıktısını alıp ilçeye mi teslim edeceğiz. Eğer öyleyse en son ne zaman teslim edeceğiz?

Resmi yazıya göre bu konuda da değişiklik yapılmış. Geçen sene internetten yaptığımız başvuru çıktısını müdüre onaylatıp ARGE'ye elden teslim ediyorduk.

Ama bu sene internetten başvuru yapacağız. Çıktısını okul müdürü onaylayacak ve biz ilçe mem'e götüreceğiz. Gerisini onlar halledecek.

otherm' Alıntı:
Arkadaşlar yeni görevlendirme hakkımda sorum olacak, ben Ankaraya bu yıl geldim il dışı (Bala ilçesinde görevim), sorum şu; yeni görevlendirme internetten başvurulabiliyor yenimahalle de oturuyorum, Bala ya git gel sıkıntı olacak ve tercih sayfasında bütün ilçeler açık, bilişim teknolojileri öğretmeni olmayan merkezi ilçeleri tercih etsem görevlendirmem olur mu ? Kısaca Bala da kendi okulumda görevlendirme istemek yerine Yenimahalle de görevlendirme istesem buna izin varmıdır ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler ..

hocam başvuru yaparken öncelikle kendi okulunuzu seçmeniz gerekiyor, bir de onayı okul müdürü yapacağı için onun istemediği bir tercih yaparsanız onaylamaz ve başvuruyu tamamlayamazsınız. eğer okulunuzda başka bilişim teknolojileri öğretmeni varsa müdürle-ilçeyle ve özellikle ARGE (il formatörleri) ile görüşüp hepsinin onayını alırsan sıkıntı çıkmaz. valilik sadece önüne gelen yazıyı onaylar, asıl işi yapan il formatörleri. eğer okulda teksen, müdür de onay verirse bt dersi seçilmez, müdür tercihlerini onaylar, ilçe milli eğitim de sorun çıkarmazsa il eğiticileri bi şekilde ikna edilir. Ben kendi okulunda formatör olmadığı halde başka okula formatör olarak görevlendirilen biliyorum, yani istenirse oluyor fakat bunu her birimin istemesi lazım, bilmem anlatabildim mi...

Geri