Ankara Formatörlük Ek Görevlendirme

Kodla Büyü

sirius2006

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ankara formatörlük başvuruu yapamayanlar için 12 _ 13 Eylül tarihlerinde ek görevlendirme açmıştır.Kaçıran arkadaşlar başvuruyu kaçırmasınlar.Yİne elektronik ortamdan başvurarak , Başvuru belgelerinin İl Milli Eğitime elden teslim edilmesi gerekmektedir.

sirius2006' Alıntı:
Ankara formatörlük başvuruu yapamayanlar için 12 _ 13 Eylül tarihlerinde ek görevlendirme açmıştır.Kaçıran arkadaşlar başvuruyu kaçırmasınlar.Yİne elektronik ortamdan başvurarak , Başvuru belgelerinin İl Milli Eğitime elden teslim edilmesi gerekmektedir.
Tek ifade ile :alkis:

Ankara da formatorler sömestr ve yaz tatilinde okulda olacak şekilde mi gorevlendiriliyor. Okula iki bilisimci atandim. Formatorlugu sorunca arkadaş müdür kestirip atmış. Müdür bas yardımcısı da 3-4 okula gorevlenditilirsiniz yazın okulda kalırsınız gibi laflar ediyor..

Arkadaşlar görevlendirme kağıdını acaba forumda yayınlayabilirmisiniz örnek olarak bizde mebe onu gösterelim.

arkadaşlar ankara formatörlük onayını tarayıp buraya yükleyebilir misiniz? bir çok ildeki görevlendirmeler buna bağlı.

özür diliyorum acil yazdım. zaten forumda varmış. yükleyen arkadaşa teşekkür ederim.

iyi ki ek görevlendirme açıldı,bundan bir önceki görevlendirmede başvuru kağıdımı kaybetmişler sağ olsunlar.rezillik!

ek başvuruya başvurdum ben de. liste yayınlandı mı acaba? benim mailde bişey yok. Bilgisi olan var mı? (Ankara'da olan arkadaşlar :) )

bu görevlendirmelerde denetim puanına göre yapıyorlarmış. bu sene uygulanmaya başlanmıl.30 puanın altında olanları görevlendirmelerini yapmadılar.benim görevlendirmem bu yüzden olmadı.evrak işleri yüzünden düşük puan aldım.

yesimk06' Alıntı:
Ankara da formatorler sömestr ve yaz tatilinde okulda olacak şekilde mi gorevlendiriliyor. Okula iki bilisimci atandim. Formatorlugu sorunca arkadaş müdür kestirip atmış. Müdür bas yardımcısı da 3-4 okula gorevlenditilirsiniz yazın okulda kalırsınız gibi laflar ediyor..

"17.09.2012 tarihinden 25.01.2013 tarihine kadar" ifadesi var. ikinci dönem başında başvuru yapmamıza gerek kalmadan tekrar görevlendirme yazımız ilçeye yazılıyor. yani ara ve yaz tatilinde ankara'da okul formatörlüğü isteseniz bile yapılamıyor.

meltemun' Alıntı:
bu görevlendirmelerde denetim puanına göre yapıyorlarmış. bu sene uygulanmaya başlanmıl.30 puanın altında olanları görevlendirmelerini yapmadılar.benim görevlendirmem bu yüzden olmadı.evrak işleri yüzünden düşük puan aldım.
ben Ankara da ilk defa görev alıcam hocam böyle bişeyden haberim yok. formatörlük için teftiş edilmediğimden ve de diğer teftiş puanım iyi olduğundan bu açıdan bi sorun olmamalı diye düşünüyorum ama bilemedim...benim maile bişey gelmemiş....

meltemun' Alıntı:
serkan hocamın bahsettiği arkadaş siz misiniz? bu olaydan bahsetmişti arkadaşın birinin görevlendirmesi olmamış bu nedenle okuluna. çok üzüldü yana yakıla okuluna formatör arıyor...

büşra1' Alıntı:
https://www.google.com.tr/search?q=kayipsehir.biz&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&client=firefox-a
bu ne yav gece gece :?: sen ne diye her yere bu linki eklersin yahu !

Ankarada formatör öğretmenler eğiticilerce denetleniyor. Hazırlamanız gerekenler ilçe formatörler toplantısında size bildirilir. 2. okula ek görev çıkabilir

ben değilim hocam.maalesef hazırlıksız yakalandım.ilçe formatörüm görevlendirmede bir etkisinin olmayacağını söylemişti.ama öyle olmadı.görevi yerine getirmede bi sorun yok aslında ama evrak işleri işte.1 sene sonra puanım silinecekmiş o zaman tekrar isteyebilirmiş.

hocam belki sizin konunuzla alakalı değil de, mardinde görev yapıyorum ama bizim burdaki milli eğitim yok ankaradan yazı gelmeyene kadar görevlendirme başlatmayız filan. nasıl bi çelişki ki ankarada görevlendirmeler yapılıyo da diğer iller ankarayı bekliyo...

Eğiticiler koltuklarını korumanın derdinde olan insanlar, donanımları ne ki teftiş puanı verme hakkına sahip oluyorlar. Bence hiçbir geçerliliği yok. Bakanlığa durumu bildirip hakkınızı savunun hocam...

arkadaşlar Ankara daki ek görevlendirmeler belli oldu mu haberi olan var mı? ben başvurmuştum p.tesiye göreve başlarsınız demişlerdi okula yazı falan gelmemiş

boterist' Alıntı:
hocam belki sizin konunuzla alakalı değil de, mardinde görev yapıyorum ama bizim burdaki milli eğitim yok ankaradan yazı gelmeyene kadar görevlendirme başlatmayız filan. nasıl bi çelişki ki ankarada görevlendirmeler yapılıyo da diğer iller ankarayı bekliyo...

Mardin MEM bu hocam, herşey beklenir.

Geri