http://www.ankaraegitici.net/?p=66 biz formatörler tekrar mı başvuracaz yaww ?
bilerzen' Alıntı:http://www.ankaraegitici.net/?p=71
"Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenliği sona erdi. Okullarımızda bulunan BT sınıflarının ve Fatih Projesi Kapsamında okullarımızda kurulan teknolojik donanımların daha etkin ve verimli kullanılabilmesi amacıyla Bilişim teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirmesi yapılmaktadır.
Ancak Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 28.09.2012 tarih ve 16791 sayılı yazısı ile Görevlendirme ve çalışma esasları ve değiştirilmiştir.
Halen “Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretemeni” olarak görev yapan öğretmenlerimiz 04.10.2012 tarihinden itibaren “Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni” olarak aşağıda belirtilen görevleri yapmak üzere 25 .Ocak.2013 tarihine kadar görevlerine devam edeceklerdir.
Görevlendirme ve Çalışma esasları için Tıklayınız."
DİYORRR
spring' Alıntı:link çalışmıyorr bilgisi olan arkadaş varmı? okullara yeni görevlendirme esasları gelmiş ... müdürüm inceliyor bakalım üzerinde konuşacağız... tam olarak neler değiştiricekler ???
yasarsahbaz' Alıntı:Okuluma yazı geldi beyler. Ek görevlendirme bu. Anladığım şu; formatörler devam ediyor, formatörlüğe başvurmayanlar rehberliğe başvursun diye ek başvuru açmışlar. Mesela tercih kısmına girdiğinizde şu an formatörü olan okullar listede çıkmıyor.
tubilubba' Alıntı:spring' Alıntı:link çalışmıyorr bilgisi olan arkadaş varmı? okullara yeni görevlendirme esasları gelmiş ... müdürüm inceliyor bakalım üzerinde konuşacağız... tam olarak neler değiştiricekler ???
neler değişti? çalışma saatlerini izah edebildiniz mi
Nasıl iş ya her idareci kafasına göre uygulama mı yapacak şimdi, buna bir netlik kazandırılmalı, bir okulda haftada 30 saat ders varken öbüründe 40 saat ders var, bu nasıl iş şimdi, çalıştığı okula göre çalışma saati değişen başka bir öğretmen grubu varmı (aynı ücrete), bu konuya acilen bir netlik getirilmeli, getirilmezse ben kesinlikle 40 saat çalışmam müdür bildiği yere şikayet etsin walla dava açarım, mahkemeden döner böyle zırvalık olmaz...tubilubba' Alıntı:bizim idare çalışma saatlerinde 30 saat yazmadığını söyledi trabzon mebin yazısını sundum bizi bağlamaz dedi. ikili eğitim veren okullarla ilgili maddeyi söyledim biz tekliyiz dedi benim için saatler aynı zaten başka avantajıda yok
aaaxxaa' Alıntı:açılmış başvuru ekranı ama 1. tercih 3 okul var onlarda yazılacak gibi değil kendi okulumu açsalardı tercih yapardım ama tercih yapmıcam.
alıştılar zorunlu seçmeli okula inadına başvurmayacam.
1.tercih
abidinpaşa lisesi
mamak anadolu imamhatip lisesi
nahit menteşe anadolu lisesi
Hocam o yazi bizim okula da geldi. Ama ben formator ogretmen olamamistim tayinim yeni ciktigi icin. Simdi basvurmaya kalksam 1. Tercihte sentepe lisesi var sadece. Kendi okulumda derse girip o lisede ya da herhangi baska okulda btr mi olucam? Cok sacma.sirius2006' Alıntı:Ankara Altındağ da okullara yazı geldi. Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen olarak görevlendirilen öğretmenlerin , Görev Tanımlamaları ve görev esasları değişmiştir şeklinde. Mevcut formatörler otomatikmen Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni oldu. Ankara Yine olayı kısa ve öz şekilde çözmüştür.İlgililere teşekkür ederiz.
aaaxxaa' Alıntı:açılmış başvuru ekranı ama 1. tercih 3 okul var onlarda yazılacak gibi değil kendi okulumu açsalardı tercih yapardım ama tercih yapmıcam.
alıştılar zorunlu seçmeli okula inadına başvurmayacam.
1.tercih
abidinpaşa lisesi
mamak anadolu imamhatip lisesi
nahit menteşe anadolu lisesi