ankara yenimahalle yeşilevler ortaokulu

Kodla Büyü
O tarafları pek bilmiyorum ama bilmeyen birinin onundeki duraktan gecen otobusu ya da yakından geçen dolmuşu bulması daha zor bence.

Metro her zaman zahmetsiz ve hızlı oluyor.
Benim önerim;
Aşti -> Kızılay (ankaray ile)
Kızılay-> Hastane Durağı (Metro) ile gidip, mesafe kısa ister yuruyup, ister taksiye binebilirsiniz. Ankaray dan Metro ya geçiş yapmak ücretsiz.

Yani Aşti den Hastane metro durağına trafiğe çıkmadan gelebilirsiniz.

_miracle_' Alıntı:
O tarafları pek bilmiyorum ama bilmeyen birinin onundeki duraktan gecen otobusu ya da yakından geçen dolmuşu bulması daha zor bence.

Benim önerim;
Kızılay-> Hastane Durağı (Metro) ile gidip, mesafe kısa ister yuruyup, ister taksiye binebilirsiniz. Ankaray dan Metro ya geçiş yapmak ücretsiz.

teşekkür ederim mamak ortaokuluna aştiden nasıl gidilie acaba ?

adles07' Alıntı:
_miracle_' Alıntı:

Benim önerim;

teşekkür ederim mamak ortaokuluna aştiden nasıl gidilie acaba ?

Aşti -> Dikimevi (Ankaray son durak) Dikim evinde inip Ankara Tıp Fakültesi Hastanesine (kavşakta karşıda kalıyor) yuruyup, önünden dolmuşlara sorup gidebilirsiniz. Kavşaktan karşıya geçmeniz gerekiyor çünkü dolmuşlar çoğunlukla hastane onunden geçiyor, dikimevinden geçmiyor olabilir. haritadan Dikimevi metrosuna bakın, demek istediğim daha net anlaşılır.

aşti den alparslan anadolu lisesi ( çamlıca mah.- yenimahalle)
okuluna nasıl giderin arkadaşlar.
8km mesafe
taksiyle gidilir de 23 TL tutuyor metro-dolmuş falan varsa boşuna 23tl bayılmayalım.
ankarayı bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Alpaslan lisesi, mevki olarak Atatürk orman çitliğinin üstü , cemre parkının karşısı, eski araba pazarı tarafında
aşti kızılay, kızılaydan batıkente giden 220 221 mavi otobüs önünden geçer..

yusufpb' Alıntı:
Alpaslan lisesi, mevki olarak Atatürk orman çitliğinin üstü , cemre parkının karşısı, eski araba pazarı tarafında
aşti kızılay, kızılaydan batıkente giden 220 221 mavi otobüs önünden geçer..
teşekkurler :++:

Geri