erdoganince
Aktif Üye
öbür illerin dikkatine.......
ok!! teşekkürler hocam...erdoganince' Alıntı:şifre:147258369
yasarsahbaz' Alıntı:Beyler ankara'da stajyerlik kalkmadan formatör olunabiliyor mu yav?
Hocam öyle deme. Stajyer memura hiçbir görevlendirme yazılamaz diye madde var. Ama gel gör ki her il mem farklı davranıyor bu konuda.pehepe' Alıntı:yasarsahbaz' Alıntı:Beyler ankara'da stajyerlik kalkmadan formatör olunabiliyor mu yav?
stajerlikle bir alakası yok hocam formatörlüğün ?
Yer Ankara mı hocam? Çünkü başka illerde stajyerken formatörlük yapan benim de tanıdığım var.Gök_Tuğ' Alıntı:Stajer olduğum dönemde formatörlük yaptım...
mebbis' Alıntı:Yozgatta da açıklanmış. üstelik çalışa esaslarını güncellemişler
hocam ankarada stajyerleri formatör olarak görevlendirmiyorlar. bu durumu gecen sene yasadımyasarsahbaz' Alıntı:Yer Ankara mı hocam? Çünkü başka illerde stajyerken formatörlük yapan benim de tanıdığım var.Gök_Tuğ' Alıntı:Stajer olduğum dönemde formatörlük yaptım...
Hmm doğrudur hocam. Sağolasın.baymakci' Alıntı:hocam ankarada stajyerleri formatör olarak görevlendirmiyorlar. bu durumu gecen sene yasadımyasarsahbaz' Alıntı:Yer Ankara mı hocam? Çünkü başka illerde stajyerken formatörlük yapan benim de tanıdığım var.Gök_Tuğ' Alıntı:Stajer olduğum dönemde formatörlük yaptım...
bu mevzuyu açar mısınoızzilal' Alıntı:mebbis' Alıntı:Yozgatta da açıklanmış. üstelik çalışa esaslarını güncellemişler
bir değişiklik var mı çalışma esaslarında
mysybl' Alıntı:bu mevzuyu açar mısınoızzilal' Alıntı:mebbis' Alıntı:Yozgatta da açıklanmış. üstelik çalışa esaslarını güncellemişler
fcig' Alıntı:mysybl' Alıntı:bu mevzuyu açar mısınoızzilal' Alıntı:mebbis' Alıntı:Yozgatta da açıklanmış. üstelik çalışa esaslarını güncellemişler
Çalışma esaslarında ne gibi değişiklikler olmuş ayrıntılı yazabilir misiniz?