Arkadaşlar, benim gibi formatörlük görevlendirmeleri süresi içinde farklı nedenlerden dolayı başvuruyu kaçıran bir arkadaşımla bugün, il formatörleri ile görüşerek formatörlük görevlendirilmesi dilekçemizi Ankara Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Bölümüne başvurumuzu ilettik. İldeki arkadaşlarımız formatörlük başvurularının 10 ve üzerinde bir sayıya ulaşması durumunda ek bir görevlendirme yapılabilme durumunun söz konusu olabileceğini belirttiler. İlgilenen arkadaşların dilekçelerini okul müdürüne imzalatıp en kısa sürede Ankara Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Bölümüne ulaştırırlarsa kısa süre içinde görevlendirmemiz yapılabilir.
Not: Arkadaşlar şunu da unutmayalım yeterli sayıya ulaşılsa bile görevlendirmelerin yapılamama olasılığı da var. Sonuçta karar vericiler, sadece ilde görevli olan arkadaşlarımız değil.
Not: Arkadaşlar şunu da unutmayalım yeterli sayıya ulaşılsa bile görevlendirmelerin yapılamama olasılığı da var. Sonuçta karar vericiler, sadece ilde görevli olan arkadaşlarımız değil.