ankarada geçiçi gövlendirmeler iptal edildi

Kodla Büyü

stirkoff

Site Gezgini
acaba okulunda formatör olanlarıda kapsıyor mu? yazı bugün geldi

Ekli dosyalar

• Adsız-1.jpg
    Adsız-1.jpg
    75.6 KB · Görüntüleme: 1,454
hocam sadece arge birimi hariç dediğine göre bu yazıya göre evet

anadolu_bote' Alıntı:
Okul müdürüne danıştım hocam sizinki de geçici görevlendirme sanırım dedi. Kapsıyor muhtemelen.
kadronun bulunduğu okul dışında görevlendirilmişsen iptal olacak o kesin, ama diğeri muamma.

"İl ve İlçe milli eğitim müdürlüklerinde" diyor hocam. Okuldaki formatörlükler niye iptal olsun???

bilerzen' Alıntı:
off ya emin misiniz ben kadromun bulunduğu okulda değilim iptal mi şimdi benimki????

İL ve İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNDE okulunuz il müdürlüğünün yada ilçe müdürlüğünün içinde ise(fiziksel olarak) sizi de kapsar yok okulun binası ayrı bir yerde ise o zaman kapsamaz tövbe yarabbim.

İl ve İlçe Müdürlüklerine iki çeşit görevlendirme yapılıyor AR-GE'ci arkadaşlar ve ŞUBE MÜDÜRÜ tayfası gibi idareci olarak görevlendirilenler bu yazı idareci gelenlere haydi kızlar okula diyor, aaa bir de biz varızya(EBİTEFOLAR) anaa bizler de okula dönüyoruz o zaman o da güzelmişşşş al şimdi 81 ilin 41'i bunu örnek alır EBİTEFOların görevlerini iptal eder, bu taşı kuyuya kim atmış ki yahu :))

suatozt' Alıntı:
"İl ve İlçe milli eğitim müdürlüklerinde" diyor hocam. Okuldaki formatörlükler niye iptal olsun???

il milli eğitim müdürlüklerinde diyor okul formatörlerini kapsamıyor.

bu konu bakanın telekonferansta bahsettiği 15 hazirandan itibaren görevlendirme kalmayacak diye bahsettiği konu. yani formatörleri kapsamıyor.

işin tuhafı il ilçe memlerde eğitici mebbisçi toplamı taş çatlasın 600. Bu basedilen 40.000 geçici görevlendirmenin abalısı 600 kişi. Demek ki bakanlığa 600 kişi batıyor. Bu iş Ankara'da başladığı için genelleme yapıyorum tüm memlekete yayılır.

hizli giden atin ........

daha once de soyledim ilk gelen bir heyecan yapar sozle olacagini zanneder fakat azcik icine girince durumlar degisir. simdi arge haric yarin ilce formatorleri haric oteki gun mebbis gorevlileri haric ....... isler yururken hersey kolay gelir ama o adamlari oradan aldiginda isler yurumediginde anlasilir.

okul mevzusunda da aynisi oldu ayiracaktiniz hani listelere baktim okullarin buyuk bir cogunlugu yine ayni sabahci ortaokulmus bizim zaten oyleydi sadece ismi degisti 1. kademe degil ilkokul 2. kademe degil ortaokul.

Teachnologist' Alıntı:
hizli giden atin ........

daha once de soyledim ilk gelen bir heyecan yapar sozle olacagini zanneder fakat azcik icine girince durumlar degisir. simdi arge haric yarin ilce formatorleri haric oteki gun mebbis gorevlileri haric ....... isler yururken hersey kolay gelir ama o adamlari oradan aldiginda isler yurumediginde anlasilir.

okul mevzusunda da aynisi oldu ayiracaktiniz hani listelere baktim okullarin buyuk bir cogunlugu yine ayni sabahci ortaokulmus bizim zaten oyleydi sadece ismi degisti 1. kademe degil ilkokul 2. kademe degil ortaokul.

Kesinlikle haklısın hocam.

Okul müdürüne sordum, sizi kapasamıyor dedi. Burda ilçe şube müdürü ve bunun gibi okul dışında görev yapanları kapsadığını ve bir çok kişinin görevden ayrıldığını belirtti.

Geri