yazıya göre, evet kapsıyor...stirkoff' Alıntı:acaba okulunda formatör olanlarıda kapsıyor mu? yazı bugün geldi
kadronun bulunduğu okul dışında görevlendirilmişsen iptal olacak o kesin, ama diğeri muamma.anadolu_bote' Alıntı:Okul müdürüne danıştım hocam sizinki de geçici görevlendirme sanırım dedi. Kapsıyor muhtemelen.
bilerzen' Alıntı:off ya emin misiniz ben kadromun bulunduğu okulda değilim iptal mi şimdi benimki????
herohamster' Alıntı:oleyyyyyyy baktılar bizde iş yok biz bırakamıyoruz :alkis: :alkis:
suatozt' Alıntı:"İl ve İlçe milli eğitim müdürlüklerinde" diyor hocam. Okuldaki formatörlükler niye iptal olsun???
Teachnologist' Alıntı:hizli giden atin ........
daha once de soyledim ilk gelen bir heyecan yapar sozle olacagini zanneder fakat azcik icine girince durumlar degisir. simdi arge haric yarin ilce formatorleri haric oteki gun mebbis gorevlileri haric ....... isler yururken hersey kolay gelir ama o adamlari oradan aldiginda isler yurumediginde anlasilir.
okul mevzusunda da aynisi oldu ayiracaktiniz hani listelere baktim okullarin buyuk bir cogunlugu yine ayni sabahci ortaokulmus bizim zaten oyleydi sadece ismi degisti 1. kademe degil ilkokul 2. kademe degil ortaokul.