yasarsahbaz' Alıntı:En güzeli Kızılay'da FantasyLand'e gireceksin
ozcankurucu' Alıntı:HOSTA döner
Stres atmaya birebir hocam, daha ne olsun :lol:zafer_can' Alıntı:yasarsahbaz' Alıntı:En güzeli Kızılay'da FantasyLand'e gireceksin
Yapma hocam o kadar mı yani
Çok doğru hocam :++:okanformula' Alıntı:Ankarada yenebilecek en güzel şey, Dikmendeki Tavacı Recep'te Kaburga Dolması. Daha iyisini bilen sölesin. En iyisi bu hadi bakalım :lol:
zafer_can' Alıntı:Estergon kalesini biliyorum hocam tavsiye edilebilir. Ama gittiğinde sadece yemek yemenin dışında bişeyleri olmayan bir yerdir.
yasarsahbaz' Alıntı:Çok doğru hocam :++:okanformula' Alıntı:Ankarada yenebilecek en güzel şey, Dikmendeki Tavacı Recep'te Kaburga Dolması. Daha iyisini bilen sölesin. En iyisi bu hadi bakalım :lol:
Ankara da öyle gezilebilecek tabii güzelliği olan çok yer yok. Yemekler ise eh işte . Şöyle ağız tadıyla yemek yenebilecek yerler az...Yemeklerin yanında meze,ikram felan hiiiç.(herşey parayla )Bazı Hatay,erzurum... vs lokantalarında güzel yemeklere rastladık biz. Onlar da işte fena değil ....ridade' Alıntı:Ankarada AVm ler dolu eğer onlardan zaman kalırsa gezilebilir.
3 sene önce 2 kişi 60 tl ödemiştikogretmen006' Alıntı:hocam hesap ne kadardı tavacı recep ustada
kesinlikle katılıyorum AVM gezmekten yoruldummmuratbedel' Alıntı:Ankara: Hayal kırıklığının başkenti.
:++:zafer_can' Alıntı:yasarsahbaz' Alıntı:Çok doğru hocam :++:okanformula' Alıntı:Ankarada yenebilecek en güzel şey, Dikmendeki Tavacı Recep'te Kaburga Dolması. Daha iyisini bilen sölesin. En iyisi bu hadi bakalım :lol:
:++:
spring' Alıntı:kesinlikle katılıyorum AVM gezmekten yoruldummmuratbedel' Alıntı:Ankara: Hayal kırıklığının başkenti.
esattaki aspavalara uğramanı tavsiye ederim..sdh' Alıntı:Ankara da öyle gezilebilecek tabii güzelliği olan çok yer yok. Yemekler ise eh işte . Şöyle ağız tadıyla yemek yenebilecek yerler az...Yemeklerin yanında meze,ikram felan hiiiç.(herşey parayla )Bazı Hatay,erzurum... vs lokantalarında güzel yemeklere rastladık biz. Onlar da işte fena değil ....ridade' Alıntı:Ankarada AVm ler dolu eğer onlardan zaman kalırsa gezilebilir.
ogretmen006' Alıntı:hocam hesap ne kadardı tavacı recep ustada