Ankarada okullar valililk yazısı ile tatil edildi!

Kodla Büyü

SogukSabah

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İlimizde hafta sonuna kadar yapılan meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde;
Hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olayının artacağı beklendiğinden; ilimizin 25 ilçesinde 07-08 Ocak 2015 tarihlerinde (Çarşamba ve Perşembe) Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime iki gün süre ile ara verilmiştir.
Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı tarihlerde idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.
Vatandaşlarımızın, oluşacak aşırı buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarında fayda bulunmaktadır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

İlgili Basın Açıklaması

Yukarıda ki yazıya göre Halk Eğitim Merkezleri de tatil midir?

Ben de Elbistan Hem deyim. Bizim ilcedede ayni sebeple tatil edildi, mudur bizede tatil oldugu soyledi, ama kendileri yani idareciler calisacaklar.bizde ki durum boyle. Kendi mudurunuzden en saglikli bilgiyi alirsiniz.

bugün ne dertlerle okula gittik tatil olmadı, 3. saate yetişen, 2 saat serviste yol alan öğrenciler oldu. kafa göz kıranlardan, ailelerin gelip aldığı çocuklar tam curcuna.

ama benim için en kötüsü sabah arabayla çıkamadım, servis beni almadı, kızımı kreşe o kadar erken açılmadığı için bırakamadım, kayıp düşmemek için binbir zorluğa katlandım vs vs vs derken okula vardım hamilelere tatil olduğunu 4. ders öğrendim. :D

Geri