ankarada olanlar meb. e gidip bir sorsalar ya??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hhhh

Aktif Üye
ya arkadaşlar herkes gibi hergün bakan ne demiş bugün ne olmuş haberleri duymaktan ve merak edip araştırmaktan sıkıldım.. ankara da olanlarımız meb e gidip bir sorsalar ya, herhalde bişeler söylerler ne olacağı ile ilgili. yai sendikalarda yazılar yayınlıyor dergilerde ama cevap yok.. ihtiyacımız yok deniyor ama ne olacak?
??

Bakanlıktakilerde bizi bekliyolardı, şu bilişimciler gelsede etraflıca bi brifing versek şunlara diye

Arkadaşlar birkaç milletvekili de durumumuzu bakana soruda bulunmuştu cevap geldimi yoksa ben mi kaçırdım. Sorulan sorulara bakan yada bakanlık cevap vermesi gerekmiyor mu?

birkaç eğitici formatör, eğitekdekilerle görüşmüşler, bu norm olayı bt sınıfına ya da rehber öğretmen gibi öğrenci sayısına göre yapılmalı diye.. onlar da eğer öyle yaparsak bize bir sürü bilgisayar öğretmeni açığı çıkar demişler olmaz demişler.. toplantıda bize UMUTLANMAYIN dediler :!:
sanki biz kadrosuz çalışıyoruz da bize kadro açacaklar zaten bizim bir kadromuz var her okulda da en azından bir öğretmen bir formatör var niye açık oluşsun ki değil mi arkadaşlar.. öyle olsa bile binlerce mezun beklemede zaten

yani benim anladığım bu işler bir iki kişinin şahsi görüşüne bakıyor. bir sürü mezun 90 küsürlerle atanamaz hale geldi bekliyorlar bizler desen yerimizde çakılı kaldık tayin mayin isteyemiyoruz..

böyle yaparlarsa başımızda olan ve görevlendirmeyle çalışan başka branştan olan insanlara yol görünür diye sanırım bu düzenlemeyi YAPMIYOLAR...

madem meb görevlendirme olayına karşı bizimkini de kadrolaştırsın görevlendirme olayını iptal etsin adam akıllı düzenlesin o zaman..

bakan çıkıp çıkıp müfredat değişecek diyor, bizim de müfredatı değiştirsinler o zaman ders versinler...

Geri