biz gayet memnunuz hocam sizde nasıl bir sıkıntı olduhcrturk' Alıntı:aman termikel almayında ne alırsanız alın :verymad:
biz gayet memnunuz hocam sizde nasıl bir sıkıntı olduhcrturk' Alıntı:aman termikel almayında ne alırsanız alın :verymad:
hocam davlumbazın kapağı tam oturmuyor. çakmakların kimi 3 sn de yanıyor kimi 13 sn de. asıl ve en büyük sorunum fırına patates bile koysam bir süre sonra sağ köşesinden acayip buhar çıkartıyor ve her taraf damla damla su oluyor. aradık hepsini dedik geldiler kapağı değiştirdiler ama aynı sorunlar devam ediyor .... servis görevlisi gelip bu ürün komple hatalı üretilmiş dese de fabrika üründe bir kusur bulamadığını söyleyerek konuyu kapattı sözde. madem kusursuzdu neden kapak değiştirildi. diyorum ama cevap alamıyorum... velhasıl yerli üretime para gitsin dedim.. sinirlerimharap oluyor her gün mutfakta :verymad:ogretmen006' Alıntı:biz gayet memnunuz hocam sizde nasıl bir sıkıntı olduhcrturk' Alıntı:aman termikel almayında ne alırsanız alın :verymad:
19siyaHBeyaz03' Alıntı:mevzu açılmışken bende kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bu aralar bende set alacam ama yeni aldığım evin davlumbaz ,.,n baca bağlantısı yok ya delik açtırıp dışarıya verecem yada filtreli alacam
filtreli yeteri kadar iş görüyormu maliyetli oluyor mu
hocam tşk mesajı yeni gördüm..... bu mekappa hakkında fikrin var mı adını ben duymadım hiç, tabii daha önce hiç ilgilenmemiştim bu set işiylemimari' Alıntı:19siyaHBeyaz03' Alıntı:mevzu açılmışken bende kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bu aralar bende set alacam ama yeni aldığım evin davlumbaz ,.,n baca bağlantısı yok ya delik açtırıp dışarıya verecem yada filtreli alacam
filtreli yeteri kadar iş görüyormu maliyetli oluyor mu
merhabalar, çaresiz karbon filtreli davlumbaz almanız gerekiyor, her firmanın davlumbazına uygun karbon filtresi de oluyor, ama bazıları çok abartıyor tabi fiyatlarını. fiyatlarını http://www.hirdavatfirsati.com/c-237-Ankastre-urun-aksesuarlari.html adresinden kontrol edebilirsiniz, tabi bunlar sırf mekappaya uyanların fiyatları ama en azından bilginiz olur boşu boşuna fazladan para ödememiş olursunuz. belli aralıklarla değiştirmeniz gerekir tabi bunları.