ANKET! Sizce neden DYK Açamıyoruz.

Kodla Büyü
ülke olarak bt üreticisi değil tüketici bir toplum olmamız isteniyor. büyük bir pazarız.
hepimiz biliyoruzki küçük ama çok küçük uygulamalar hatta kendi ihtiyaçlarını karşılama için yazılmış uygulamalar bugün milyon dolarlar ediyor.
ben bizim meselenin üst yetkililere ulaştığını zanetmiyorum. bimer,cimer akim
neseri olursa yazmak lazım. çocuklarımız küçük yaşta bt tüketicisi değilde üreticisi olmalı,
farkındalık oluşturmak gerekir.

söyledikleri gerekçe şu..meslek liselerinde meslek derslerinde DYK açılmıyor.onlarda demişler ki neden aynı ders ortaokulda,lisede açılırken meslek lisesinde açılmıyor..bundan dolayı da bakanlık onlara hak vermektense bizimkini gasp ederek sorunu çözdüğünü zannediyor.aynı sorun TETA da da var,onlarda listeden kaldırılmış,meslek liselerinde ortaklığı olan dersleri kaldırmışlar..

bu gerekçeleri..

ama sorunu çözmek yerine yasaklama işi yapmış olmuş bakanlık..yani her zaman ki gibi onlar haklı ve sorunları çözüyorlar..

yazık ki ne yazık..hiç bu kadar aşağılanmadık herhalde..

CodeDitoR' Alıntı:
ülke olarak bt üreticisi değil tüketici bir toplum olmamız isteniyor. büyük bir pazarız.
hepimiz biliyoruzki küçük ama çok küçük uygulamalar hatta kendi ihtiyaçlarını karşılama için yazılmış uygulamalar bugün milyon dolarlar ediyor.
ben bizim meselenin üst yetkililere ulaştığını zanetmiyorum. bimer,cimer akim
neseri olursa yazmak lazım. çocuklarımız küçük yaşta bt tüketicisi değilde üreticisi olmalı,
farkındalık oluşturmak gerekir.
arkadaş akatılıyorum kesinlikle...

Bence bir soru daha yazılabilir.?
Gözden çıkarılabilecek dersler içerisinde en önde olması.
ben bunu tercih ederdim

bence bir şık daha ekleyin hocam

Donanım ve yazılım konusunda dünya devi olduğumuz için açtırmıyorlar

idril42' Alıntı:
söyledikleri gerekçe şu..meslek liselerinde meslek derslerinde DYK açılmıyor.onlarda demişler ki neden aynı ders ortaokulda,lisede açılırken meslek lisesinde açılmıyor..bundan dolayı da bakanlık onlara hak vermektense bizimkini gasp ederek sorunu çözdüğünü zannediyor.aynı sorun TETA da da var,onlarda listeden kaldırılmış,meslek liselerinde ortaklığı olan dersleri kaldırmışlar..

bu gerekçeleri..

ama sorunu çözmek yerine yasaklama işi yapmış olmuş bakanlık..yani her zaman ki gibi onlar haklı ve sorunları çözüyorlar..

biz de senelerdir neden onlara tazminat vb. var da bize yok diyoruz tınlayan yok. ne kadar da duyarlılarmış meğer!!!

DYK da bilişim yerine öğretmeni bile okulumuzda olmayan beden eğitimi seçilecek ne acı bi gerçek.

idril42' Alıntı:

bu gerekçeleri..

Bu bilgiyi nereden aldınız hocam? Kaynak verebilir misiniz?

DYK denen şeyin kendisi göz boyamak için yapılmış bir saçmalıktı zaten. Bence tüm branşlar komple kalkmalı

BTR yüzünden. Çünkü artık illerdeki fatih bürosunda çalışacak ve BTR görevini yürütecek bilişimci bulamıyorlar diye tahmin ediyorum.

Geri