Anlamadığım bişi var ? Yardım edebilecek olan arkadaş var mı

Kodla Büyü

gamzeyargi

Üye
Ders programımız kaba taslak da olsa belli. Burada hazırlanan ders kitabını da takip ediyorum. Fakat 1. dönem konularında ; veri tabanı ,power poiint veya Word gibi Office programları yok normalde. Fakat bazı arkadaşlarımız forumdan takip ettiğim kadarıyla bu konuları işlemişler ve sınavda da bu konuları sormuşlar . Bunu hangi programa göre yaptığımızı anlamış değilim. Ne işleyeceğimi inanın ki şaşırdım. Bir yerde yanlış bir şey mi anlatıyorum diye tereddütte kaldım.

Hayır hocam tereddüt edecek bir şey yok. Ben bilişim öğretmeni arkadaşları anlamıyorum. Word excel konusu yok. (ilk dönem) fakat eski usul hala işleyebiliyorlar. galiba programdan pek haberleri yok. eski programa göre hareket ediyorlar. siz doğrusunu yapıyorsunuz.

Çok teşekkür ederim hocam ben de soru işaretleriyle yaşıyordum artık inanın. 2. dönem hesaplama grafik diye bir konu görüyorum sadece programa göre. herkes değişik değişik iş yapınca anlam verememiştim. İçimi rahatlattınız. Çok sağolun.

biz yıllık programı hazırlarken 1.döneme koyduk wordu , işledik ve sorduk. öğretim prog. vardı ayrıca.

Geri