hocam eklediğiniz yazıda btr istemeyen veya yer değiştirenler diyor..yani yeni başvuru almayacakları bu yazıdada belli.muratbedel' Alıntı:görevlendirmeler olacak canınızı sıkmayın.
elimde sağlam deliller var. öyle muşlu mışlı cümlelere itibat etmeyiniz
zibula' Alıntı:hocam eklediğiniz yazıda btr istemeyen veya yer değiştirenler diyor..yani yeni başvuru almayacakları bu yazıdada belli.muratbedel' Alıntı:görevlendirmeler olacak canınızı sıkmayın.
elimde sağlam deliller var. öyle muşlu mışlı cümlelere itibat etmeyiniz
aynen sayın hocamsaltan' Alıntı:81 ilde olmayan bütün şeyler sadece bizim ilde var.
saltan' Alıntı:arkadaşlar biraz önce il formatörüyle görüştüm.
2.dönem için yeni BTR görevlendirmesi başvurusu alınmayacakmış.
atama bürosu ilk dönem görevlendirmelerinin devam etmesini istemiş.
hocam olan görevlendirmeler yenilenecek.xmet' Alıntı:yazı açık ve net görevlendirmeler yapılacak yazıyor.daha ne yazsın arkadaşlar.görevlendirme istemeyenler (giriş-çıkış saatlerinden memnun olmayanlar,yapılacak işleri angarya görenler,memnuniyetsizler vs.) dilekçe versin yazmışlar.daha ne
yeni görevlendirme neden yapılmıyor sayın hocam, benim ilçemde tek lise var fatih kapsamında ona da 1 arkadaşımız görevlendirildi, geriye kalanların neden görevlendirmesi yapılmıyor,ha ilçe dışına Antalya'nın istediğiniz biryerindeki liseyi seçebilirsiniz deseler ve bizde keyfi olarak seçmesek anlayacağım ama bana hem sadece kendi ilçende seçiceksin diyor ee benim ilçemde tek lise var o da doldu neden benim görevlendirmemi yapmıyosun ilçe içindeki başka bir okulaxmet' Alıntı:yazı açık ve net görevlendirmeler yapılacak yazıyor.daha ne yazsın arkadaşlar.görevlendirme istemeyenler (giriş-çıkış saatlerinden memnun olmayanlar,yapılacak işleri angarya görenler,memnuniyetsizler vs.) dilekçe versin yazmışlar.daha ne
xmet' Alıntı:yazı açık ve net görevlendirmeler yapılacak yazıyor.daha ne yazsın arkadaşlar.görevlendirme istemeyenler (giriş-çıkış saatlerinden memnun olmayanlar,yapılacak işleri angarya görenler,memnuniyetsizler vs.) dilekçe versin yazmışlar.daha ne
hocam sendika ne diyor bu konuda? Bilgilendirirseniz sevinirim..memoras' Alıntı:ben bugün sendikamla görüşecem işin hukuki boyutlarını, hakkımızı aramadıkça tepemize bindiler, önce derslerimizi aldılar şimdide görevlendirmelerimizi yapmıyorlar yok arkadaş böyle bir haksızlık
Görüştünüz mü hocam?memoras' Alıntı:Hocam sendika başkanı Bünyamin Bey'le görüştüm telefonda, meb in yazısını faxla dedi gönderdim bikaç gün sonra tekrar görüşecem