Antalya 2013-2014 2. Dönem BTR görevlendirmesi

Kodla Büyü

bilişim07

Aktif Üye
Antalya için bende beklemedeyim. İlk dönem yeni gelmiştim, kaçırdım. Ekim ayında aramıştım, ikinci dönem tekrar olacağını söylemişlerdi.

mcm2276 hocam geçen senenin bu konusunda yeni başvuru almamışlar diye okudum. Ben de bekliyorum. İlden mi dediler 2. dönem olacak diye.

geçen sene ikinci bir başvuru almamışlardı bu senede muhtemelen aynı kişileri yine görevlendirirler.

bilişim07' Alıntı:
mcm2276 hocam geçen senenin bu konusunda yeni başvuru almamışlar diye okudum. Ben de bekliyorum. İlden mi dediler 2. dönem olacak diye.

1.dönem başında formatörlük tercihinde küçük bir sıkıntı yaşamıştım. İlk dönem artık bu şekilde tamamlayın (formatör olmadan) dediler. İkinci dönem başvurusunda yeniden görevlendirme istersiniz dediler. Bende beklemedeyim.

bilişim07' Alıntı:
Selam arkadaşlar. 2. dönem için Antalya'da BTR görevlendirmesi olur mu acaba bilen var mı? Forumda geçen senenin bu konusuna baktığımda 2. dönem için ayrı istek almamışlar, 1. dönemki BTR'leri aynen 2. dönem için onaylamışlar diye anladım. Yine öylemi olur. Antalya'da çalışan arkadaşlardan beni bilgilendirebilecek var mı?

okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/antalya-ii-donem-btr-ogretmen-gorevlendirmeleri-ne-zaman-t106463.html

Arkadaşım benim antalyada 4. yılım daha önce 2. dönem başvuru almadılar. 1. dönem görevlendirilenlere devam ediyorlar. dı Antalya beni şaşırttı 16 / 01 /2014 2 .dönem için başvuru yazısı geldi

Antalya 2013-2014 2. Dönem BTR görevlendirmesi başvuruları yarın son. Antalya MEM'in sayfasında resmi yazıya ulaşabilirsiniz.

evet başvurduk hayırlısı bakalım ama okullara yazı felan hiç gelmedi sağolsun arkadaşla haber etmese kaçırıyorduk.Haberi olmayanlara tanıdıklara bence bildirin

Fatih haricindeki okullara yine görevlendirme yapmayacaklardır.
Zaten Antalya'da fatih projesinde olan ve rehber öğretmeni atanmayan okul belki de kalmamıştır. Yani kısaca bu saatten sonra çok da gerekli bir yazı değil.

İlk dönem BTR'lerini istemeleri halinde aynı okullara görevlendireceklermiş. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün yazısından bunu nasıl çıkardılar anlayamıyorum. Herkes işine geldiği gibi yazıp çiziyor. :alkis:

sanalomer' Alıntı:
Zaten Antalya'da fatih projesinde olan ve rehber öğretmeni atanmayan okul belki de kalmamıştır. Yani kısaca bu saatten sonra çok da gerekli bir yazı değil.
yanılıyorsunuz bizim ilçede var ve oldukça gerekli bir yazı birinci dönem basvuruyu kaçıranlar için bir fırsat ikinci dönem yazı gelmesi çok çok iyi oldu. antalya sadece merkezden oluşmuyor ...

hayat86' Alıntı:
sanalomer' Alıntı:
yanılıyorsunuz bizim ilçede var ve oldukça gerekli bir yazı birinci dönem basvuruyu kaçıranlar için bir fırsat ikinci dönem yazı gelmesi çok çok iyi oldu. antalya sadece merkezden oluşmuyor ...
Hocam yazımda esasen, Antalya MEM'in yaptığı eksik uygulamaya bir sitem var. Üzerinize alınmayın.

hayat86' Alıntı:

Sizin ilçe hangisi hocam?

Hocam ilk dönemin onay yazısını bir arkadaş yüklemişti. Okuluna onayı gelen arkadaşlardan vakti olan buraya yüklerse seviniriz. Teşekkürler.

Geri