ANTALYA/ALANYADA BAŞKA OKULA GÖREVLENDİRİLEN FORMATÖRLER

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rcandir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rcandir

Aktif Üye
arkadaşlar formatörlük uzatılmayınca bulunduğum yerde çpl de öğretmen eksiği vardı buraya göevlendirme yapıldı 30 saat tam derse giriyorum ama formatörlük uzatıldı şimdi de okula devam formatörlüğe devam diyorlar. bu nasıl iş anlamadım.
atamadaki birisi yazıda görevli oldukları okulda devam edecek diyor o yüzden devam edeceksiniz diyor. ancak formatörken 18 saat ekders alırken değilken 20 saat ekders alabileceğim hem 30 saat derse gireyim hemde 18 saat ekders alıcam ben bu işi anlamadım. sizlerin yorumu nedir arkadaşlar.

hocam 2 saatin hesabını mı yapıyorsunuz :o ne güzel girecek bi ders bulmuşsunuz...

hocam sen anlamadın herhalde hem derse sokacaklar hemde formatörlük yaptıracaklar diyorum anladınızmı? yoksa 2 saat yada değil hesap o değil o işin ayrıntısı kısmında kalıyor.

çpl de bilişim alanı var mı?alan da şef varsa zaten formatörlük olmuyor bildiğim kadarıyla...

formatör öğretmen 15 saat maaş karşılığından fazla derse GİREMEEEEZ. :verymad:

aynı olay bizimde başımıza geldi ticarette devam eden arkadaşlar var ama onlarda sanırım toplam 15 saatten fazla derse girmeyecekler.

hocam formatörlük için gelen yazıda "en fazla maaş karşılığı girmek zorunda olduğu derslere girmeleri sağlanarak..." şeklinde yazmakta. bunu gösterin ya derse girersiniz yada formatörlük. 15 saatten fazla ders veremezler.

bu gün sonunda şube müdürüne ulaştım. formatörlükten istifa edeyim o zaman dedim hay hay hocam gönder dilekçeni dedi mutlu oldum formatörlükten kurtulacağım iiçin :)

en güzeli hocam çpl iyi olur. kendinizi geliştirirsiniz formatörlükte köreliyoruz. :roll:

Geri