Antalya BT Rehberliği Bilgi Paylaşımı

Kodla Büyü

aslan0706

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar Antalyadaki BT Rehberliği görevlendirmeleriyle ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar buradan paylaşımlarını yapabilirler..

Bu okul tercih konusunda tespit neye göre yapılıyor.ben çalıştığım okulu tercih etmek istiyorum.başkasınında benim okulu tercih etmek gibi şansı var mı?nasıl olacak bu.

İkinci sorum.Ben diyelim tercih yapmadım.Yani istemedim.O zaman ne olacak?

Galiba yarın başvuruların son günüymüş.

hocam yazılar geldi.ben bir tane fatih projesi kapsamında okul yazdım onun dışında iki okul daha istedim :) yarın mesai bitimine kadar başvuruların yapılması diye yazı geldi haberiniz olsun

Okul müdürü bi yazı gelmiş.Yarın bakalım dedi.Umarım bu tercihler bi işe yarar.mecburi tercih yapacaz galiba.Yoksa başkası tercih yapacak.

Hocam şu yada bu şekilde fatih projesi kapsamında olan okullardan birini yazın. onun dışında kendi okulunuzu istiyorsanız onu da eklersiniz. bu zorunlu değil zaten öncelik fatih projesi kapsamındaki okullarda, diğer okullar bilgisayar laboratuvarı olmak şartıyla seçilebiliyor. tabi öncelik fatihde

Diyavol' Alıntı:
Hocam şu yada bu şekilde fatih projesi kapsamında olan okullardan birini yazın. onun dışında kendi okulunuzu istiyorsanız onu da eklersiniz. bu zorunlu değil zaten öncelik fatih projesi kapsamındaki okullarda, diğer okullar bilgisayar laboratuvarı olmak şartıyla seçilebiliyor. tabi öncelik fatihde

hocam Fatih projesi kapsamında olan Antalyadaki okulları nasıl öğrenebiliriz?

onu bilmiyorum hocam. muhtemelen il koordinatörünün bilgisi vardır bu konuda

Geri