Antalya BTR görevlendirmesi ne oldu?

Kodla Büyü
Kimse BTR görevlendirmesi hakkında birşey bilmiyor mu arkadaşlar?
Diğer illerde başlatmışlar hatta 2 Eylül son deniliyor bu antalya dan neden ses seda yok?

arkadaşlar ben antalyaya yeni atandım. antalyada sadece fatih okullarına mı btr veriliyo. Okulunda bilişim sınıfı olan orta okullara verilmiyor mu?

Çok enteresan ben sakarya'dan geliyorum. Orada fatih okullarına görevlendirmeleri veriyorlar kalanları da okulunda bilişim sınıfı varsa kendi okullarında btr yapıyorlar. Resmi yazıda da aynen şöyle der "Görevlendirmelerde proje kapsamındaki okullara öncelik verilecek, bu okullarda ihtiyaç varken diğer olkullara görev verilmeyecek"

bilişim07' Alıntı:
Çok enteresan ben sakarya'dan geliyorum. Orada fatih okullarına görevlendirmeleri veriyorlar kalanları da okulunda bilişim sınıfı varsa kendi okullarında btr yapıyorlar. Resmi yazıda da aynen şöyle der "Görevlendirmelerde proje kapsamındaki okullara öncelik verilecek, bu okullarda ihtiyaç varken diğer olkullara görev verilmeyecek"
hocam vermiyorlar diğer okullara mesela benim ilçemde fatih projesi okullar doldu ve o dolduğu için ben kendi okulumda görev almak istiyorum bana kaştaki fatif okullurının dolmadığından bahsediyorlar çok saçma kendilerine göre iş yapıyorlar...

Antalya il milli eğitimden bu sene ortaokullara da bt rehberliği görevi istiyoruz.Okulumda her sınıfta bilgisayar ,panel tipi (ebeam) akıllı tahta var.okullar hayat olsun projesi var.ama beni liseye görevlendiriyorlar..bu mantıksız..ortaokulların da bt rehberi ihtiyacı var..Kaldı ki FATİH projesi BT sınıflarını da kapsıyor ve diğer 80 il ortaokullara görevlendirme yapıyor..

sakaryada ortaokulda calısıyorum. daha sakaryadan iliskimi kesmedim. Ayın 16 sında kesecem. Sakaryada Btr basvurularının son gunu ilce memden aradılar btr istemiyomusunuz diye. Tayinim cıktı gidecegim icin istemedim dedim. Burada istemeyince uyarıyolar. Orada vermiyolarmıs. Iki şehrin ays ayrı iki uygulaması

Geri