Antalya Formatör

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan memoras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

memoras

Aktif Üye
19 Mart itibariyle 6 aylık görevlendirmemiz bitiyor, nolucak uzatılacakmı Antalya'da görev yapan arkadaşlardan bilgisi olan varmı

hocam ben de tam böyle bir başlık açmayı düşünüyodum.ANTALYA da hala ses seda yok?

arkadaşlar il formatörü ile görüştüm bir kaç gün önce, eylülde görevlendirilen formatör öğretmenler aynı şekilde tekrar görevlendirilecek dedi.

herhangi bir başvuru yok, eylülde formatör olarak görevlendirilenler için valilikten yeni bir 6aylık görevlendirme oluru daha alınacakmış

arkadaşlar Antalyada formatörlüğü zorunlumu tutuyorlar? Birde ara ve yaz tatillerinde okuldamı kalıyorusnuz merak ettim..

anextol' Alıntı:
arkadaşlar Antalyada formatörlüğü zorunlumu tutuyorlar? Birde ara ve yaz tatillerinde okuldamı kalıyorusnuz merak ettim..
ilk mesajın bu mu ? hoşgeldin:)

arkadaşlar nası öyle dönem ortasında bitiyor yahu. sizin eylülde alınan ocakta yenilenmedi mi. ne biliyim genelde usul öyledir ama

siteye ne zamandır üyeyimde mesaj yazmamıştım..
Muşta görevlisin heralde kily orda nasıl formatörlük? hangi okuldasın?

istifa edene kadar yada tayin alana kadar sürekli görevlendirselerdi olmaz miydi.. 6 aya bir görevlendirme mi olur hiç.

Antalya da görevlendirme 20 marta kadar tekrar başvuru istemeden aynı kişiler devam edicek ama iptal ettirmek isteyenler olursa da en geç bugün yarın okullarına dilekçe vermesi gerekiyor.

rüzgar00' Alıntı:
Antalya da görevlendirme 20 marta kadar tekrar başvuru istemeden aynı kişiler devam edicek ama iptal ettirmek isteyenler olursa da en geç bugün yarın okullarına dilekçe vermesi gerekiyor.
hocam okullara resmi yazı gelmeyecekmi? az önce ilçe milli eğitimi aradı bizim idareci, ilden resmi bir bilgi gelirse öyle uzatılır demişler

Geçen yıllarda Antalya'da olan uyuglama, eğitim öğretim başlamada başvuru alınır, okullar başaladıktan sonra 6 aylık onaylar gelir. Mart ayı içerisinde biter yeni görevlendirmeler bir öncekinin aynısı olarak otomatik ( :o ) istek alınmadan okullar kapanıncaya kadar uzatılır.

memoras' Alıntı:
rüzgar00' Alıntı:
hocam okullara resmi yazı gelmeyecekmi? az önce ilçe milli eğitimi aradı bizim idareci, ilden resmi bir bilgi gelirse öyle uzatılır demişler

Hayır hocam gelmeyeceğini söylediler herhangi bir sorun yoksa ya da dilekçe verilmemişse istemediğimize dair aynı listeyi gönderiyorlarmış.

rüzgar00' Alıntı:
memoras' Alıntı:
rüzgar00' Alıntı:

Hayır hocam gelmeyeceğini söylediler herhangi bir sorun yoksa ya da dilekçe verilmemişse istemediğimize dair aynı listeyi gönderiyorlarmış.
tamam hocam teşekkürler

Antalya'da formatörlük görevlendirmeleri yenilenmeyecekmiş. Bugün okulumuza yazı geldi. Sanırım "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında istekli bilgisayar öğretmeni bulamayınca formatörlüğü elimizden aldılar ki bilgisayar öğretmenleri kurs açmaya mecbur kalsın. Önce derslerimizi aldılar şimdi de formatörlüğümüzü.. Sırada ne var acaba!? bu arada, başka illerde formatörlük devam ediyor. Şimdilik Antalya iline has bir uygulama bu.

Antalyada ilçe ebitefolardan bir arkadaşı aradım durum gerçekmiş. Eğer bu Antalya'ya uygulanacaksa dilerim tüm illere yayılır. Anca beraber kanca beraber. Böylelikle belki de duruşumuzu gösterebiliriz. Ancak şuna emin olun ki bu sadece Antalya ile sınırlı kalmaz.

anextol' Alıntı:
siteye ne zamandır üyeyimde mesaj yazmamıştım..
Muşta görevlisin heralde kily orda nasıl formatörlük? hangi okuldasın?

eko. gel çay içelim :+1:

ARKADAŞLAR YER AÇIN ANTALYAYA ! BİZ GELİYORUUUUZ.

yer yok mu yoksa

BlueEagle' Alıntı:
Antalya'da formatörlük görevlendirmeleri yenilenmeyecekmiş. Bugün okulumuza yazı geldi. Sanırım "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında istekli bilgisayar öğretmeni bulamayınca formatörlüğü elimizden aldılar ki bilgisayar öğretmenleri kurs açmaya mecbur kalsın. Önce derslerimizi aldılar şimdi de formatörlüğümüzü.. Sırada ne var acaba!? bu arada, başka illerde formatörlük devam ediyor. Şimdilik Antalya iline has bir uygulama bu.

Hangi okul hocam orası.

nasıl yani yenilenmiyecek mi şimdi?
birçok arkadaş bana kızabilir ama ben en azından kendim için yenilenmesini istiyorum 28 martta doğum iznim bitiyor eğer yenilenmezse okula başlamamın bir anlamı kalmıyacak çünkü okulda 4 saat dersim var...

Arkadaşlar okullarınıza konuyla ilgili(uzatılmayacağına dair) yazı geldi mi
geldiyse burada paylaşabilir misiniz?

gcanturk' Alıntı:
Arkadaşlar okullarınıza konuyla ilgili(uzatılmayacağına dair) yazı geldi mi
geldiyse burada paylaşabilir misiniz?
kaşta bazı okullara gelmiş bazı okullara gelmemiş, ama kesinleşti durum.19'u itibariyle formatör değiliz.

Geri